Hayvanseverlerin Sevdiği Başkan

Kimsesiz Hayvanları ve Doğayı Koruma Derneği temsilcileri ve gönülleri tarafından ziyaret edilen Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’na sokak hayvanları için yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür plaketi verildi.

Hayvanseverlerin Sevdiği Başkan


Hendek, Dernek yöneticileri tarafından Sakarya’nın en iyisi gösterildi.

 

Makamında ağırladı

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Kimsesiz Hayvanları ve Doğayı Koruma Derneği (KİHAYKO) Sakarya İl Temsilcisi Betül Sakalısarı, KİHAYKO Çocuk Kulübü Temsilcisi Sare Naz Semiz, Dernek gönüllüleri Ayşe Atay ve Özge Semiz’i makamında kabul etti.

Ziyarette konuşan KİHAYKO Sakarya İl Temsilcisi Betül Sakalısarı, derneğin yapısı çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Bir nefes doğa bir nefes pati projesi, eğitim seminerleri ve yasalara uygun hareket eden dernek yapısıyla hizmet verdiklerini anlatan Sakalısarı, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’na teşekkür etti.

Burada güvendeler

Sakalısarı, Hendek Belediyesi Hayvan Barınağı yüzümüzü güldürüyor. Ne zaman gelsek şartların sürekli bir üst seviyeye çıktığını görüyoruz. Şunu açıkça söyleyebilirim ki; Hendek Belediyesi Sakarya’nın en iyisi. Hendek bu işin üstesinden geliyor. Tüm hayvan severlerin en sevdiği belediye başkanı sizsiniz. Sizler başta olmak üzere tüm personellerinize verdikleri üstün gayretler nedeniyle minnettarız. Can dostlarımız burada güvendeler, emin ellerdeler. Sakarya’nın örnek almasını umut ediyoruz diye konuştu.

 

Temelinde sevgi var

KİHAYKO heyetine nazik ziyaretleri ve temennileri nedeniyle teşekkür eden Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu ise, bizler elimizden geldiği kadar sokak hayvanları için, can dostlarımız için şartları hep en iyiye taşımaya çalışıyoruz. Onlar bize emanet diyoruz. Sağ olsun bu alanda görevli personellerimizin azmiyle daha güzel işlere imza atacağız. Geçmiş dönemlerde şehrimize kazandırılan barınağımızda sürekli iyileştirmeler yaparak standartların üzerinde hizmet veriyoruz. Bu işin temelinde sevgi var dedi.

 

Yakında açıklanacak

Yeni bir gelişmeyi de paylaşan Başkan Babaoğlu, 17 dönümlük bir arazide dünya standartlarında barınak inşa edeceğiz. Mevcut barınağımız evet çok güzel, ama kapasitesi ve özellikleri daha yüksek, modern bir barınak yapacağız. Projelendirme aşamasındayız. Müracaatlarımızı yaptık, kısa zamanda kamuoyu ile paylaşacağız diye konuştu.

Özel plaket

Ziyaret karşılıklı fikir alışverişiyle devam ederken, KİHAYKO Sakarya İl Temsilcisi Betül Sakalısarı tarafından Başkan Babaoğlu’na hayvanlara yönelik verdiği hizmetlerden dolayı dernek özel plaketi takdim edildi. Heyet ziyaret sonrasında Hayvan Barınağını ziyaret etti.


Güncelleme Tarihi: 16 Haziran 2020, 12:04
YORUM EKLE
YORUMLAR
HALİL
HALİL - 4 yıl Önce

dün selman dede hayvanat bahçesi kötü durumda hayvanlar yok, israf var satıldı belediyeye gelir elde edildi diye haber yapıldı.bugün hayvan barınağı güzel durumda diye haber yapıldı.tesadüfe bakın.

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184