HENDEK A.K.V MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİNDE TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI ŞENLİĞİ

TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı etkinliğine katılan Hendek A.K.V. Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi çalışmalarını sergiledi.

HENDEK A.K.V MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİNDE TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI ŞENLİĞİ


Milli Eğitim Bakanlığı ile TÜBİTAK arasında düzenlenen işbirliği çerçevesinde Bakanlığa bağlı okullarda bilimi, Bilimsel çalışmanın basamaklarını tanıtmak maksatlı TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı etkinliğine katılan Hendek A.K.V. Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi çalışmalarını sergiledi.



25 çalışmanın sergilendiği fuara İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Salih Güvendi ve Hendek ilçesinden çok sayıda okul müdürü katıldı.

Fuar açılışında kısa bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, TÜBÜTAK’ın öğrencilere, Bilimsel çalışmanın ne olduğu hakkında bir fikir edindirmek ve ürün ortaya koymak için desteklediği projenin gelecek yıllarda Ülkemizde teknolojik gelişmenin sebebi olarak gösterileceğini söyledi.
20 Öğretmen ve 50 öğrencinin hazırladığı 25 çalışma ilgiyle karşılandı. İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu her çalışmayı gezdi ve öğrencilerden bilgi aldı. Sergi sonunda memnun olduğu gözlenen İl Milli Eğitim Müdürü kısa bir teşekkür konuşmasından sonra sergiden ayrıldı.



Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2016, 10:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184