HENDEK BELEDİYE MECLİSİ OLAĞANÜSTÜ TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRDİ.

Hendek Belediyesi toplantı salonunda gerçekleşen Olağanüstü toplantıda tek gündem maddesi olan Belediyenin misyon,vizyon ve stratejik planın görüşülerek onaylanması yer aldı.

HENDEK BELEDİYE MECLİSİ OLAĞANÜSTÜ TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRDİ.


Gündem maddesi görüşmelerinde Meclis Toplantısına Başkanlık yapan Belediye Başkanı Ali İnci gündem maddesi ile ilgili bilgiler verdi. Hendek Belediyesinin ambleminde bulunan yıldızların anlamlarını anlatan İnci  Stratejik plan çerçevesinde toplantıya katılan Gaffar Okkan Ortaokulu Öğretmeni Yener Demirtaş’a söz verdi.Toplantıya katılan Yener Demirtaş Doğu Marmara akademisi ile ilgili bilgiler verdi.Eğitim alanında yapılacak çalışmalar hakkında da bilgiler veren Demirtaş,Hendek ilçesi olarak Eğitimde il sıralamasında 14.sırada olduğunu söyledi.

Bilgilerin verilmesinin ardından MHP Belediye Meclis Üyeleri ,Eğitim ile ilgili okulların fiziki yapılanması , ticaretle ilgili büyük alışveriş merkezlerinin şehir dışında olması gerektiği ve esnafın kalkınması için çalışmaların yapılması konusunda 5 yıllık plan içerisinde olması gerektiğini belirttiler.

Gündem maddesi olan Belediyenin misyon,vizyon ve stratejik planı oy  birliği ile kabul edildi.

MHP Belediye Meclis Üyesi Yaşar Aygüneş ,ilçe merkezinde engelli vatandaşların araçlarını park edebileceği ve sadece engelli vatandaşların kullanabileceği cep’lerin yapılmasını talep etti.Meclise Başkanlık yapan Belediye Başkanı Ali İnci bu talebi dikkate alarak fen işleri müdürüne gerekli çalışmaların yapılmasını söyledi.

Meclis Üyeleri ilçe hakkında fikir alışverişinde bulunmalarının ardından toplantı sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 26 Eylül 2014, 18:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184