Hendek Belediye Meclisi Toplandı

Hendek Belediyesi Eylül ayı olağan Meclis toplantısı gerçekleşti.

Hendek Belediye Meclisi Toplandı


Hendek Belediyesi Eylül ayı olağan Meclis toplantısı Hendek Belediye Meclis Başkan Vekili İsmail Albayrak Başkanlığında Belediye Meclis toplantı salonunda gerçekleşti.
Toplantı öncesinde MHP Hendek Belediye Meclis Üyesi Hüdaverdi Bahadır gündem dışı konuşma alarak, Hendek Atatürk Parkı ihalesinin bir türlü ihalesi yapılamayan ve sonuçlandırılamayan bir ihale olduğunu dile getirdi. Esnaflarımızı neden kabullenemiyoruz veya şartnameleri ona göre ayarlayamıyoruz diyen Bahadır, yaz bitti fakat Atatürk parkında herhangi bir çalışma veya hizmet görmedik, park eskiyecek buraya yapılan masraf heba olacak, buranın bir an önce hedefine ulaştırılmasını talep ediyoruz diye konuştu. Konu ile ilgili olarak Başkanlığımızın cevabını bekliyoruz diyen Bahadır, Meclis toplantısının hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.
Gündemde bulunan, 2019 Mali Yılı bütçesi, 2019 Mali Yılı ücret tarifeleri, Başpınar Mahallesi 167, 177, 247, 341ve 342 Adalar 1/1000 ölçekli uygulama İmar plan tadilatı komisyon raporu, Mahmutbey Mahallesi 495 Ada 1/1000 ölçekli uygulama İmar plan değişikliği ile ilgili imar komisyonu raporu, Büyükdere Mahallesi 1336 Ada 1 Parsel kuzeyinde yer alan kadastral boşluk için 1/1000 ölçekli uygulama İmar plan değişikliği ile ilgili imar komisyonu raporu ve Belediye Meclis Üyesi Yaşar Aygüneş’in Belediye çalışmaları kapsamında inceleme ve araştırma yapmak üzere yolluksuz ve yevmiyesiz olarak Yurtdışında görevlendirilmesi konuları oy birliği ile kabul edildi.
Meclis toplantısı sonunda söz alan Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Şenay Sakal, geçtiğimiz günlerde hainlerin saldırısı sonucu Şehit olan Anne ve Bebeğinin isimlerinin İlçemizde bulunan parklara verilmesi konusunda gündem maddesi ilave etme teklifinde bulundu. Teklif sonrasında Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Altuntaş, konuyu Belediye olarak görüşülerek önümüzdeki toplantılarda gündeme eklenebileceğini dile getirdi.


Güncelleme Tarihi: 05 Eylül 2018, 15:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184