HENDEK BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI

Hendek Belediyesi Aralık ayı olağan toplantısı yapıldı.

HENDEK BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI


Hendek Belediyesi aralık ayı olağan toplantısı Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü Başkanlığında Belediye meclis salonunda gerçekleşti.


Aralık ayı Meclis Toplantısında gündem maddelerine geçilmeden gündem dışı söz alan MHP Grup Sözcüsü Hüdaverdi Bahadır, Kemaliye mahallesi Kentsel Dönüşüm alanından bulunan bina veya arsalarla ilgili süreç tamamlanana kadar tüm şerhlerin kaldırılmasını talep ediyoruz. TİP projeleri destekliyoruz. Ancak çıkış noktası ihtiyaç sahiplerine cüz-i ücretlerle ruhsatlandırılacak olan bu yapıların gerçekten ihtiyaç sahiplerinden ücret alınmamasını ve Toprak hafriyat döküm sahasında alınan 35 tl ile ilgili bilgi talebinde ettiklerini dile getirdi.

MHP Grubunun taleplerini dinleyen Hendek Belediye Meclis Başkanı İrfan Püsküllü bilgiler vererek gerekli çalışmaların yürütüldüğünü ifade etti.

Gündem dışı konuşmanın ardından Aralık Ayı Meclis toplantısında yer alan 9 gündem maddelerine geçildi.

Toplantıda bulunan on madde tek tek görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. Gündem maddelerinden, Belediye geçici işçilerinin vizeleri, Başpınar Mahallesi’ndeki imar tadilat dosyaları, Hendek Belediyesi tarafından hazırlanan tek tip ev projeleri, ilçede bulunan birden fazla şubesi bulunan büyük marketlerin açılış kapanış saatlerinin tespit edilmesi ile ilgili gerekli çalışmaların yapılmak üzere Hukuk Komisyonuna havalesi, Hendek Belediyesi Emir Tembih ve Yasakları Uygulama Yönetmeliği ile ilgili gerekli çalışmaları yapmak üzere Hukuk Komisyonuna havalelesi oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin diğer bir maddesi olan, 2015 yılında görev yapmak üzere Mimari Estetik Kurulu yeniden oluşturularak, kurula Vural Tutkun, Hilal Uludağ Yıldırım, Adem Sefa, Kançeri Jani ve Hızır Çağlar Güngör, oy birliği ile seçildi.


Güncelleme Tarihi: 03 Aralık 2015, 11:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184