HENDEK BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI

Hendek Belediyesi Eylül ayı olağan Meclis toplantısı yapıldı.

HENDEK BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI


Hendek Belediyesi Eylül ayı olağan toplantısı, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü Başkanlığında, meclis toplantı salonunda yapıldı.

Gündemde bulunan 12 madde tek tek görüşüldü.

Gündemdeki, 2017 Mali Yılı Belediye bütçesi, 2017 Mali yılı ücret tarifesi ve Belediyeye ait kullanılmayan iş makinelerinden bir adedinin Kaynarca Belediyesine, bir adedinin de Gelik Belediyesine hibe edilmesi maddeleri, oy birliği ile plan ve bütçe komisyonuna havale edildi. Gündemdeki, İlçemizde mevcut bulunan bir caddenin isminin değiştirilmesi ile ilgili talebin imar komisyonuna havalesi, imar tadilat dosyalarının imar komisyonuna havalesi maddeleri ve Kemaliye Mahallesi Kentsel Dönüşüm Komisyonunun talebi de oy birliği ile kabul edildi.

Gündemdeki, Kamu İdarelerinde Stratejik planlamaya ilişkin Ulusal ve Esaslar hakkındaki Yönetmelik’in (ç) bendi gereğince Başkanlık makamınca revize edilen stratejik planın onaylanması, 2015- 2019 yıllarını kapsayan stratejik plan uyarınca hazırlanan 2017 yılı performans programının onaylanması ve mini iş makinesi alınabilmesi için İller Bankasından kredi kullandırılması maddeleri de oy çokluğu ile kabul edildi.

Gündemdeki, İlçemiz Akova, Büyükdere, Yenimahalle, Servetiye ve Kargalıhanbaba Mahallelerinde kadastro çalışmalarında görev yapmak üzere bilirkişi seçimi oy birliği ile kabul edilirken, İlçemiz Rasimpaşa Mahallesinde Spor Kulübüne tahsis edilen spor tesisleri ile ilgili tahsisin kaldırılması görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin son maddesi olan, önceki meclis toplantısında Atatürk Parkı çalışmalarının yapılabilmesi için alınan 31 ada 79 parselin işlem görmesinden dolayı isim değişikliği olmuştur. Yeni ismi 31 ada 148-150 nolu parsellerin Büyükşehir Belediyesine devredilmesi oy birliği ile kabul edildi.


Güncelleme Tarihi: 08 Eylül 2016, 09:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184