HENDEK BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI

Hendek Belediyesi Kasım ayı olağan toplantısı yapıldı.

HENDEK BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI


Hendek Belediyesi Kasım ayı olağan toplantısı, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü Başkanlığında,  meclis toplantı salonunda yapıldı.

Gündemde bulunan 6 madde madde ile bir ek madde tek tek görüşüldü.

Gündemde bulunan,  İlçemiz Başpınar Mahallesi 165 adadaki yeni hastane yolu üzerindeki 20 metrelik imar yolunun düzenlenmesi ile ilgili 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişiklik yetkisinin Sakarya Büyükşehir Belediyesi’ne verilmesinin görüşülerek karara bağlanması maddesi görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. Gündemdeki diğer maddeler olan, imar tadilatları ile ilgili talep dosyalarının imar komisyonuna havale edilmesi, Servetiye Mahallesi’nde yapılacak olan kadastro çalışmaları için bilirkişi seçilmesi, Belediye Disiplin Amirleri Yönetmeliğinin Hukuk Komisyonuna havale edilmesi ve Belediyemiz Emlak İstimlak Müdürlüğü Çalışma Yönetmeliğinin Hukuk Komisyonuna havalesi maddeleri de oy birliği ile kabul edildi.

Gündemde bulunan Beylice Mahallesi 360 nolu arsa ve Esentepe Mahallesinde 121 nolu arsanın satışının yapılabilmesi için Belediye Başkanı ve Encümene yetki verilmesi maddesi de oy çokluğu ile kabul edildi.

 

Güncelleme Tarihi: 02 Kasım 2016, 15:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184