HENDEK BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI

Hendek Belediyesi Nisan ayı olağan toplantısı, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü Başkanlığında, meclis toplantı salonunda yapıldı. Gündemde bulunan onbir madde tek tek görüşüldü.

HENDEK BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI


Toplantı öncesi Avukatlar Günü olması nedeniyle, Başkan İrfan Püsküllü Avukat Meclis Üyeleri Bilal Barutçu ve Ahmet Ay’ın Avukatlar Gününü kutlayarak hediye verdi.
 
*Gündemin ilk maddesi olan Belediye Encümenine üye seçilmesinde, Mahmut Nedim Alkan, Bilal Deniz seçildi.

*Gündemin ikinci maddesi olan, Belediye Meclisi İmar Komisyonuna üye seçilmesinde Hasan Altuntaş, Adem Sefa, Hüdaverdi Bahadır seçildi.

*Üçüncü madde, Belediye Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonuna üye seçilmesinde Sevda Salihoğlu, İsmail Hakkı Albayrak, Engin Yapıcı seçildi.

*Dördüncü madde olan, Belediye Meclisi Hukuk Komisyonuna üye seçilmesinde de Bilal Barutçu, Havva Zor Antike ve Ahmet Ay seçildi.

*Gündemdeki beşinci madde, Belediyemizin 2016 Mali yılı bütçesi kesin hesabının plan ve bütçe komisyonuna havale edilmesi maddesi oy birliği ile kabul edildi.

*Altıncı madde, Belediye Meclisi Denetim Komisyonu raporu Meclisin bilgisine sunuldu.

*Yedinci Madde, Sakarya Büyükşehir Belediyesinden 54-TK-525 ve 54-YU-602 plakalı otobüslerin hibe olarak istenmesinin karara bağlanması maddesi oybirliği ile kabul edildi.

*Gündemin sekizinci maddesi olan, Belediyemize ait kullanılmayan 7 adet aracın satışlarının yapılabilmesi için gerekli araştırmaları yapmak üzere plan ve bütçe komisyonuna havale edilmesi maddesi oybirliği ile kabul edildi.

*Gündemin dokuzuncu maddesi, Şeyhler Mahallesinde belediyemize ait 589 ve 1013 nolu parselin satışı için Belediye Başkanı ve Encümene yetki verilmesi talebi oy birliği ile komisyona havale edilmesi oybirliği ile kabul edildi.

*Kentsel tasarım projesi kapsamında yapılacak çalışmalarla ilgili birinci etap yeraltı otopark ve meydan çalışması için İller Bankasından kredi kullanılmasının görüşülmesi maddesi oyçokluğu ile kabul edildi.

Gündemin son maddesi olan, Belediye Başkanının 2016 yılı faaliyet raporunun görüşülmesi maddesi görüşülürken Başkan İrfan Püsküllü toplantıdan ayrıldı. Maddenin görüşülmesi Başkan Vekili Sevda Salihoğlu Başkanlığında yapılarak, oy çokluğu ile kabul edildi.


Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2017, 17:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184