Hendek Belediyesi Hız Kesmiyor

Hendek Belediyesi yol genişletme çalışmalarına Kargalıhanbaba ve Büyükdere Mahallesi ile devam ediyor.

Hendek Belediyesi Hız Kesmiyor


Hendek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kargalıhanbaba Mahallesi ile Büyükdere Mahallesi sınırı olan 6153. Sokakta 350 metre uzunluğundaki yolda ortalama 3 metre yol genişletme çalışması yaptı. Hendek Belediyesi, yolun darlığından dolayı sorun olan bölgelerde yolları genişletmeye devam ediyor.
Yol medeniyettir

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, yol Medeniyettir, anlayışı ile çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, yol genişletme çalışmalarımızı yaparken bizlere destek veren hak sahiplerine teşekkür ediyorum, kendileri Hendek’in geleceği için katkı sağlamış oluyorlar. Sorun yaşanan dar yolların genişletilmesi için ekiplerimiz bazı mahallelerde çalışmalar yaptı.
Bu çalışmalar sonucunda trafik akışında yaşanan sorunlar da giderilmiş oluyor. Kargalıhanbaba ve Büyükdere Mahallelerimiz ile sınır olan sokakta da yolun dar olması nedeniyle yaşanan sorun yolun genişletilmesi ile giderilmiş oldu. Bir yandan yol bakım çalışmaları yaparken bir yandan da yol genişletme çalışmaları yapıyoruz. Hendek Belediyesi hız kesmeden çalışıyor dedi.

Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2019, 14:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184