HENDEK BELEDİYESİ KARLA MÜCADELE EDİYOR

Hendek’te kapalı olan mahalle yolları Hendek Belediyesi ekipleri tarafından açılıyor.

HENDEK BELEDİYESİ KARLA MÜCADELE EDİYOR


Kapalı olan 8 mahalle yolu kepçe ve greyderin yetersiz kalması nedeni ile dozerle açılacak.

Açılan mahalle yollarının ardından yolların genişletilmesi çalışması ise devam ediyor. Hendek Belediyesi Genel Koordinatörü Mahmut Nedim Alkan çalışmaları yerinde takip ediyor. Hendek, ilçe merkezinde 7/24 çalışan ekipler sürekli yolları açarken, 2 defa da kar kaldırma çalışması yapıldı.

Kepçe ve greyder olmadı Dozerle açılacak

Hendek’te etkili olan kar yağışı nedeni ile yüksek mahallerde kar kalınlığı 2 metreyi buldu. Hendek Belediyesi Genel Koordinatörü Mahmut Nedim Alkan’ın nezaretinde yürütülen çalışmalar neticesinde yolları kapalı olan mahalleler Bakacak, Kadifekale, Güney, Yeniyayla, Göksu, Kurtuluş, Muradiye ve Aksu’da yollar kepçe ve greyderin yetersiz kalması nedeniyle dozerle açılacak.


Mahalle aralarında çalışma

Yüksek mahallerde yolların açılmasının ardından çalışmalara devam eden ekipler, karlı olan yollarda genişletme çalışmalarına ağırlık verirken mahalle arası yollarda açılıyor. Hendek Belediyesi Genel Koordinatörü Mahmut Nedim Alkan çalışmalara eşlik ederken, durumla ilgili de Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’yi an be an bilgilendiriyor.


Güncelleme Tarihi: 10 Ocak 2015, 17:04
YORUM EKLE
YORUMLAR
ayse saricayirli
ayse saricayirli - 9 yıl Önce

madurum belediyeyi aradim cok hastayim dedim durumumu anlattim amam yolumuz acilmadi gece ambulans bile gelmedi yolu kapali duyunca neymis bizim yolda kepce batmis kucuk kepceyle gelselerdi ben yuksek atesdennerdeyse havale geciriyodum bersembeden beri hastayim oy zamani gelirler biz oooo sixakta findik toplamayi biraktik oy kulllanmaya gittik hizmeti bu isde

levent
levent - 9 yıl Önce

Biz neden goremiyoz mucadeleyi. Baspinar caddesi hala buz pisti gibi.

s.örsoğlu
s.örsoğlu - 9 yıl Önce

başlık şöyle olmalı, hendek halkı karla mücade ediyor.

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184