HENDEK BELEDİYESİNDEN HOŞGELDİN BEBEK PROJESİ

Hendek Belediyesi yaşamın her alanında kolaylık sağlayacak farklı projeler üretmeye devam ediyor. Bunlardan en yenisi ise Hendek’te bebek sahibi olan ailelere yönelik "Hoş geldin Bebek" projesi.

HENDEK BELEDİYESİNDEN HOŞGELDİN BEBEK PROJESİ


Doğum yapan annelere, içerisinde yeni doğan bebeğin ihtiyaç duyacağı giyim, bakım ve temizlik maddelerinin yer aldığı bebek çantası hediye ediliyor. Hendek Belediyesi'nin 'Hoş Geldin Bebek Paketi'nin içinde; 2'li bebek takımı, taşıma çantası, biberon, bebek şampuanı, ıslak mendil, emzik, pudra, alt açma takımı ve bebek yemek önlüğünü içeriyor. Bebek ziyaretlerine zaman zaman Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’nün eşi Dilek Püsküllü ile katılıyor.
Doğumdan ölüme kadar

Hendekli ailelerin sevincinde de üzüntüsünde de yanlarında olduklarını belirten Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, İlçemizde sosyal anlamda önemli projelere imza atıyoruz. Vatandaşlarımızın ücretsiz defin işlemleri, yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın evlerini temizliyoruz. Bu mutlu günlerinde anne ve babaların mutluluğuna ortak olmak ve ufak da olsa bir katkıda bulunmak istedik. Hendek’te dünyaya gelen bebeklerimizin, ilk günlerinde ihtiyaçlarını karşılayacak seti annelerimize hediye ediyoruz. Hayatın her alanında, yaşamın her evresinde vatandaşlarımızın yanında oluyoruz dedi.
Proje Hendek Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülüyor.

Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2017, 10:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184