Hendek Belediyesinden Kan Bağış Kampanyası

9-13 Temmuz tarihleri arasında, ‘Vatansever olmak kanımızda var’ sloganıyla kan bağış kampanyası düzenlenecek.

Hendek Belediyesinden Kan Bağış Kampanyası


Hendek Belediyesi, Hendek İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Türk Kızılayı Hendek Şubesi işbirliğiyle 9-13 Temmuz tarihleri arasında ‘Vatansever olmak kanımızda var’ sloganıyla kan bağış kampanyası düzenlenecek.

Hendek Belediye binası önünde kurulacak olan kan bağış noktasında 9-13 Temmuz tarihlerinde 10.30-19.30 saatleri arasında kan bağışı yapılabilecek.

Kampanyaya Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu ve belediyeye personelleri de katılarak bağışta bulunacak. Kampanyanın başladığı gün olan 9 Temmuz Salı günü saat 11.30’da Hendek protokolünün katılımıyla kan bağış noktasında mini bir tören düzenlenecek.

Bağışa davet

Düzenlenecek olan kan bağış kampanyasına tüm Hendek halkını davet eden Başkan Turgut Babaoğlu, kan bağışının önemine dikkat çekti. Vatandaşları düzenli bağışçı olmaya davet eden Babaoğlu, bir bireye verilebilecek en değerli hediye olan kan, aslında kurtarılan bir hayat demektir. Kan acil değil, sürekli ihtiyaçtır. Bugün bir başkasına lazım olan kan, yarın belki bize ya da çok sevdiğimiz bir yakınımıza lazım olacaktır. Yardımseverliğin, iyiliğin, saygının ve dostluğun simgesi olan Hendek halkının, bu kampanyaya koşarak katılacağını çok iyi biliyorum. Hendek dayanışmasını hep birlikte gösterip, gelin hep birlikte umut olalım dedi.


Güncelleme Tarihi: 05 Temmuz 2019, 17:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184