Hendek Bu Projeyle Türkiye’ye Örnek Olacak

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, çocuk dostu eğitici sokak projesinin bilimsel alt yapıyla donatılması nedeniyle Türkiye’de bir ilk olduğunu söyledi.

Hendek Bu Projeyle Türkiye’ye Örnek Olacak


Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nin koordinatörlüğünde yürütülen ‘Çocuk Dostu Eğitici Sokak’ projesindeTürkiye toplantısının son birleşimi Hendek Belediyesi meclis toplantı salonunda yapıldı.

Düzenlenen toplantıda Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, çocuk gelişiminde büyük katkı sağlayacak olan Çocuk Dostu Eğitici Sokak projesinin ortaklarına teşekkür etti.

 

Kapımız açık

Başkan Babaoğlu, İlçemize katkı sağladığınız ve bu tür bir çalışmada bizlerle birlikte olduğunuz için şahsım ve Hendek halkı adına sizlere teşekkür ediyorum. Bu çalışma aramızdaki dostluğun gelişmesine bir vesile olsun. Türkiye’ye geldiğinizde burada bir eviniz, kapınız ve dostunuz olduğunu unutmayın. Her zaman sizlere kapımız açıktır dedi.

 

Bilimsel altyapı

Proje kapsamında Hendek’te çocuklar için eğitim dolu bir sokağın bilimsel verilerin ışığındahayata geçeceğini anlatan Babaoğlu, Projemizin hazırlıkları sürüyor. Bu projemiz Türkiye’ye ve Sakarya’ya örnek olacak.Gündelik yaşamın içinde çocuklarımızın gelişimine büyük oranda katkı sağlayacak olan bu projeyi önümüzdeki süreçte Hendek genelinde yaymak istiyoruz ifadelerine yer verdi.

 

Sertifika

Babaoğlu, proje ortaklarından olan, Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi, Stitching Drio, Evora Üniversitesi, VytautasMagnus Üniversitesi ve Hendek Yenimahalle Anaokulu temsilcilerine sertifikalarını takdim etti. Proje ortaklarının temsilcileri olan yabancı misafirler ise, Başkan Babaoğlu’na misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti.



Güncelleme Tarihi: 06 Temmuz 2019, 11:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184