Hendek Çukur Grubundan Açıklama

Hendek Çukur Taraftar Grubundan basın açıklaması.

Hendek Çukur Grubundan Açıklama


Hendekspor İlçemizin ve Sakarya bölgesinin bir spor değeri ve çok da önemli bir markasıdır.

Bu markanın korunması adına herkes üzerine düşeni yapmalı, özellikle Hendekspor’da görev alanlar taşıdıkları büyük sorumluluğunun farkında olmalıdırlar.

Hendekspor’u yakından takip eden gazeteciler zaman zaman olumsuz eleştiriler yapabilir. İyi şeyleri yazdıkları gibi iyi gitmeyen işleri de yazabilirler, kaldı ki eleştiri yapmak onların görevidir.

Eleştiri spor adamları için bir sınavdır. Eleştiriye katlanan, ders çıkartan spor adamları başarıya daha kolay ulaşır.

Bursa Yıldırımspor maçı sonrası gazeteci Orhan Topçu kendi gazetesinde oynanan futbolu eleştiren bir yazı kaleme aldığı bu yazıda yapılan eleştiriye katlanmaya teknik patron, gazeteciye hakaret ve tehdit içeren mesajlar attığını basın yoluyla öğrendik.

Hendekspor teknik direktörü attığı mesajlarla Hendekspor’un marka değerinin zarar verdiğini düşünerek sayın belediye başkanı Turgut Babaoğlu’nu ve Hendekspor Yönetiminin bu konu ile alakalı gereğini yapmasını arzu ediyoruz.

Sporun sevgi, kardeşlik, barış ve ahlak değerlerine önem verilerek icra edilmesinin gelecek nesillere örnek olacağını düşünerek Hendekspor teknik direktörü Sami Bağdatlı’yı kınıyoruz.

Hendekspor markasının her ismin, her şeyin önünde olduğunu unutmayalım.

Saygılarımızla

Hendek Çukur Taraftar Grubu

Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2020, 17:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184