HENDEK EMNİYETi GENÇLERİN BAĞIMLI OLMASINI İSTEMİYOR

Hendek İlçe Emniyet müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ve Milli Eğitim Müdürlüğü iile beraber Anadolu İmam hatip Lisesi ve Akşemsettin Mesleki ve Teknik Lisesi 10. sınıf öğrencilerine yönelik Polislik Mesleği ve Uyuşturucu kullanımının zararları hakkında seminer verildi.

HENDEK EMNİYETi GENÇLERİN BAĞIMLI OLMASINI İSTEMİYOR


Hendek Ticaret Merkezi Konferans Salonunda yapılan seminerde Toplum Destekli Polislik Hizmetlerini yürüten Polis Memuru Yavuz Özdemir, Polisin halkın huzurunu ve güvenini sağlamakla görevli olduğunu belirtti.

Gözümüz olun Huzurunuz Olalım sloganıyla öğrencilere seslenen ÖZDEMİR, Öğrencilere herhangi bir şüphe durumunda 155 polis ihbar hattıyla irtibata geçmelerini tavsiye etti.



Konuşmacı olarak seminere katılan Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçaklçılık Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünden Narkotik Uzmanı Harun YILDIRIM ise öğrencilere uyşturucunun zararlarını anlattı. Uyuşturucunun insan üzerindeki olumsuz etkilerini anlatan YILDIRIM, uyuşturucu maddelerinin kullanımının zamanla ölümle sonuçlandığını ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 21 Kasım 2014, 15:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184