HENDEK GENÇLİĞİ NÖBETİ BIRAKMIYOR

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısına uyan Ak Parti Hendek İlçe Gençlik Kolları, Darbe girişiminden bu yana, Geceden sabaha terk etmediği meydanlarda "Demokrasi Nöbeti" tutmayı sürdürüyor.

HENDEK GENÇLİĞİ NÖBETİ BIRAKMIYOR


AK Parti Hendek İlçe Gençlik Kolları 15 Temmuz’da meydana gelen darbe girişiminin ardından çıktıkları Hendek Meydanında nöbeti bırakmıyor. Hendekli gençler, darbe girişimini protesto etmek amacıyla dün gece de Türk bayraklarıyla meydanda bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dön diyene kadar meydanları terk etmeyeceklerini söyleyen AK Parti Hendek Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Erci, Demokrasi nöbetimiz 11. gününe ulaştı, demokrasimize sahip çıkacağız ve FETÖ-PDY terör örgütüne karşı dimdik ayaktayız. Milletimiz bu ülkeyi eşkıyalara teslim etmedi. Mesele memleket meselesi olunca işte biz böyle birleşiriz.



Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan ayrılın diyene kadar buradayız. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sevgi gösterisinde bulunan gençler, "FETÖ gelecek hesap verecek" şeklinde slogan attı. Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ve AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu’da sabaha kadar gençlerle birlikte demokrasi nöbetine katılanlarla sohbet ediyor. 

Güncelleme Tarihi: 26 Temmuz 2016, 15:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184