Hendek Gençlik Merkezi Kapılarını Açıyor

Hendek Gençlik Merkezi (HGM) normalleşme sürecinin başlamasıyla birlikte bireysel kullanımlar için faaliyetlerine başlıyor.

Hendek Gençlik Merkezi Kapılarını Açıyor


Hendek Gençlik Merkezi (HGM) Bakanlığın belirlemiş olduğu kurallar çerçevesinde sosyal mesafe kurallarına uyarak etkinlikler başladı.

HGM okçuluk kulübü bu bağlamda Cuma günü öğrencilerini toplayarak temel okçuluk eğitimlerine başladı. Haftanın iki (Çarşamba ve Cuma) günü yapılacak eğitimler için öğrencilerin kayıtlarının devam ettiği söylendi. Öğrenciler pandemi sonrası okçuluk faaliyetiyle güzel vakit geçirdiler.

Kitap kafenin de faaliyete geçtiği belirtilerek öğrencilere kapılarının açıldığını ders çalışmak, kitap okumak isteyen öğrencilerin ücretsiz olarak çay kahve gibi imkanlardan da yararlanarak kitap kafeyi kullanabileceği belirtiliyor.

Havuz faaliyette

HGM havuzu bireysel kullanımlar için temizlik çalışmalarının ardından pandemi sonrası normalleşme sürecinin başlamasıyla birlikte bireysel kullanımlar için randevulu sistemle kapılarını kullanıcılarına açıyor.

Ders çalışmak isteyen öğrenciler atölyeleri kullanabilirken, sınava hazırlanan veya özel olarak ders çalışmak isteyen öğrenciler içinde sosyal mesafe kurallarına uyarak atölylerde ders çalışılabiliyor.

Güncelleme Tarihi: 05 Haziran 2020, 20:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184