HENDEK İMAM HATİP BAŞARILARA DOYMUYOR

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen İmam Hatip Liseleri arası Kuran-ı Kerim-i Güzel Okuma yarışmasında geçtiğimiz ay Geyve’de Sakarya İl birincisi olan Hendek Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Ensar Koç 20 Nisan 2014 tarihinde Bilecik’te düzenlenen bölge finalinde ilimizi temsil etti

HENDEK İMAM HATİP BAŞARILARA DOYMUYOR


Hendekli Ensar 11 yarışmacının katıldığı bölge finalinde jürinin değerlendirmesi sonucu birinciliğe layık görülerek bölge şampiyonu oldu.Hem okuluna hem de Sakarya’ya büyük bir başarı kazandıran Koç, 25 Mayıs’ta Bursa’da yapılacak olan Türkiye finalinde bölgemizi temsil edecek. Hendek’in guru olan Ensar Koç’u gece gündüz demeden çalıştırarak yarışmaya hazırlayan rehber öğretmeni Fatih Ateş “ Hendek Kurra Hafız Abdurrahman Gürses gibi çok değerli hocalarımızın memleketi. Bugüne kadar ilçemizden çok değeli hocalar yetişti.

İnşallah bu yavrumuzda ileri de çok değerli bir hoca olur. Hedefimiz Türkiye birinciliği. Ve bu hedefe ulaşacağımıza can-ı gönülden inanıyorum. Hendekli hemşerilerimiz dualarını bizlerden eksik etmesinler” dedi. Bölge birincisi olan Ensar'a bir adet laptop, tam altın ve takım elbise hediye edilirken ödülünü ise Bilecik Valisi'nin elinden aldı.

Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2014, 11:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184