HENDEK İMAM HATİPTEN BİRİNCİLİKLERE AMBARGO

Hendek İmam Hatip Lisesi her yıl olduğu gibi bu yılda kuran-ı kerimi güzel okuma yarışmasında 1.liğe ambargo koydu.

HENDEK İMAM HATİPTEN BİRİNCİLİKLERE AMBARGO


Geçtiğimiz hafta sonu Taraklı'da düzenlenen imam hatip liseleri arası kuran-ı kerimi güzel okuma yarışması Sakarya il finalinde Hendek İmam Hatip Lisesi öğrencisi Yusuf Ak rakiplerini geride bırakmayı başararak il
 1.si oldu.

Aslen Taraklı’lı olan Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan böylesi önemli bir günde Hendek ekibini yalnız bırakmayıp onlara destek olurken aynı zamanda ev sahipliği de yaptı. Çok sayıda Hendek’li vatandaşlarımızın da katılarak destek verdiği yarışma sonrası Hendek İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü Osman Yılkın şu açıklamalarda bulundu " Başta Kurra Hafız Abdurrahman Gürses Hoca Efendi olmak üzere bugüne kadar çok değerli Kuran Üstadları yetiştiren Hendek İlçesi yeni değerler üretmeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıl yarışmaya katılan Ensar öğrencimizle Birinciliği  az bir farkla kaybederek Türkiye beşinciliğini kazanmıştık. Ben inanıyorum ki bu sene Yusuf öğrencimizle de geçen sene alamadığımız Türkiye birinciliğini kazanacağız" dedi.

Geçtiğimiz yıl Hendek İmam Hatip Lisesi Öğrencisi Ensar Koç Kuran-ı Kerimi güzel okuma dalında Türkiye 5.si olarak büyük bir başarıya imza atmıştı.




Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2015, 15:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184