Hendek İşitme Merkezi Açıldı

Hendek İşitme Merkezi Satış ve Uygulama Merkezi düzenlenen açılış töreninin ardından hizmete açıldı.

Hendek İşitme Merkezi Açıldı


İşletmeciliğini Yusuf Becit ve Ümit Uzun, Mesul Müdürlüğünü Tunahan Güneş’in yaptığı, Hendek İşitme Merkezi düzenlenen açılış töreninin ardından hizmete açıldı.
İşletmenin açılış törenine Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal, Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Öztürk, Hendek Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Sedat Aydın, Yenimahalle Muhtarı İsmet İskefiyeli, işadamları, Esnaflar ve Vatandaşlar katıldı.
Hayırlı olsun

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Sağlık konusunda hizmet verecek olan bir işletmemizin açılışında bulunuyoruz. Bence Hendek’in bu tip işletmelere ihtiyacı vardı. Sağlık sektöründeki bir alanı doldurmuş oluyorsunuz. Dışarıya Adapazarı, İzmit veya İstanbul’a gitmeden Vatandaşlarımızın burada işlerinin çözülmesini sağlayacaksınız ifadelerinin ardından Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal, Hendek devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Sedat Aydın ve İşletmeci Yusuf Becit işletmenin açılış kurdelesini hayırlı olması temennileri ile birlikte kestiler.
İşitme Cihazları Satış ve Uygulama

İşitme Cihazları Satışı ve Uygulamaları konularında SGK Anlaşmalı olarak hizmet verecek olan Hendek İşitme Merkezi, Başpınar Mh. Osman Gazi Cd. No:17/2 (Beldem Market karşısı) adresinde hizmet verecek.

İletişim: Yusuf Becit - 0533 604 50 54, Ümit Uzun - 0530 400 54 61


Güncelleme Tarihi: 06 Ağustos 2020, 16:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184