Hendek Jandarmasında Görev Değişimi

J. Yzb. Süleyman Sercan Candan, Hendek İlçe Jandarma Komutanlığındaki görevine başladı.

Hendek Jandarmasında Görev Değişimi


Hendekli Basın mensupları Hasan Öztürk, Orhan Topçu, Mehmet Kavis ve Gürkan Özer, göreve başlayan J. Yzb. Süleyman Sercan Candan’ı makamında ziyaret ederek yeni görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Candan, Basın Mensuplarına nazik ziyaretleri için teşekkür ederek çeşitli ikramlarda bulundu.

Görevlerinin Kanunların verdiği yetki ile Vatandaşların huzur ve sükunetini sağlamak olduğunu belirten Candan, İlçe Jandarma Komutanlığı kapılarının tüm Vatandaşlara açık olduğunu dile getirdi.

Sohbet havasında geçen ziyarette Basın mensuplarından Hendek ile ilgili bilgiler edinen Candan, görevi devraldığı J. Yzb. Deniz Kün’ün Hendek’te güzel çalışmalar gerçekleştirdiğini dile getirerek kendisine yeni görev yerinde başarılar diliyoruz, devraldığımız bu görevi umarım layığı ile yerine getirebiliriz diyerek sözlerini sonlandırdı.
J. Yzb. Süleyman Sercan Candan Kimdir?

Aslen Niğde’li olan J. Yzb. Süleyman Sercan Candan, 1986 Ankara doğumlu, Evli ve 2 Çocuk babası.

Sırasıyla Şırnak, Mersin, Adana ve Mardin görevlerinde bulunan Candan, Ağustos 2019 itibarıyla Hendek İlçe Jandarma Komutanı olarak göreve başladı.


Güncelleme Tarihi: 22 Ağustos 2019, 16:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184