HENDEK KAYMAKAMI İDRİS AKBIYIK VEDA GECESİ

Şişliye tayin olan Hendek Kaymakamı İdris Akbıyık Hendek Uludere tesislerinde veda gecesi düzenledi.

HENDEK KAYMAKAMI İDRİS AKBIYIK VEDA GECESİ


Hendek Kaymakamı Veda gecesine 25. Dönem Milletvekili Ali İnci, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Eski Hendek Kaymakamı Mustafa Ayhan , Jandarma Garnizon Komutanı Deniz Kün,  İlçe Emniyet Müdürü İsmail Baş, Sakarya Büyükşehir Belediyesi
başkan vekili Şenay Sakal,  MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu, Chp İlçe Başkanı Reyhan Azak, Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan, Hendek Devlet Hastanesi Başhekim Celalettin Akyol, Okul Müdürleri, daire amirleri, ve Hendek Protokol üyeleri katılım gösterdi.

Gecede Kısa Bir Konuşma Yapan 25. Dönem Milletvekili Ali İnci,’’ Hendek’imize Çok Güzel Kaymakamlar geldi, Hepsi de güzel şeyler yaptı, Hepsinden de memnunuz. İdris bey Çok kısa bir dönem burada kaymakamlık yaptı, uzun dönem kaymakamlık yapmasını bekliyorduk, tek sevincimiz İstanbul’a kaymakam olması, ama burdaki makamı gibi dairesi gibi güzel yapılmış evi gibi ortamı bulamayacak olduğunu şimdiden ifade etmek isterim. Hendek Bir Marka şehir, Birbirleri ile kardeşçe geçinen siyasi partiler dahil olmak üzere kardeşçe geçinen bir ilçemizdir. Gelecek olan kaymakamımıza ve Kaymakamımıza da yeni görevinde başarılar dilerim’’ifadelerini kullandı,.

Hendek Eski kaymakamı ve Doğu Marmara Kalkınma ajansı başkanı Mustafa Ayhan’da gecede yaptığı konuşmada okul arkadaşım değerli dostum dediği İdris Akbıyık’ın İstanbul’a Tayin olmasından duyduğu memnuniyeti ifade ederek inşallah kendisi vali olarak ta görmek beraber çalışmak nasip olur diyerek başarı dileklerini iletti.

Gecede Bir Konuşma yapan İdris Akbıyık geceye Katılanlara teşekkür ederek  ‘’Böyle bir gecede böyle mütevazi insanlarla olmaktan gurur duydum, tabi veda konuşmaları hüzünlü oluyor, insan ne diyeceğini bilemiyor, ben yaklaşık 16 aydır Hendek’teyim ancak 5 yıl Geyve Kaymakamlığı yaptım, Sakarya’da yaklaşık 7 yıl hizmet yaptık, bir ayağım Hendek’te, Geyve’de, Sakarya da olacak, sizleri tanımış olmaktan  büyük onur duydum, Hendek’te Görev yaptığım süre içerisinde gerek Milletvekilimiz, Belediye Başkanımız, Adliye Teşkilatımız, Jandarma , Emniyet Müdürlüğümüz, diğer kurum kuruluşlarla, Tüm personelle ,sivil toplum örgütleri ile, Hendek Halkınla güzel bir işbirliği, koordinasyon içerisinde görev yaptık, tabiki önce Allah Korkusu ile hareket etmeye çalıştık, Kanunlarımızı kurallarımızı uygulamanın gayretinde olduk,’’ diyen Akbıyık 24 saat kapımız vatandaşlara açık hizmet etmeye çalıştık ifadelerini kullandı Hendek'e Teşekkürlerini ifade eden bir konuşma yaptı .



Günün Anısına Hediye takdiminde İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Baş, 25 Dönem Milletvekili Ali İnci ve Belediye Başkanı İrfan Püsküllü,  Jandarma Garnizon Komutanı Deniz Kün tarafından   bir birinden güzel tablolar hediye edildi.

resim çekimleri ile veda gecesi sona  erdi.

Hendek Gündem haber ailesi olarak Kaymakam İdris Akbıyık veda Gecesi,  İstanbul Şişlide başlayacak yeni görevinin başlangıcı olması nedeni ile  kendisine hayırlara vesile olmasını diliyoruz.

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2016, 10:51
YORUM EKLE
YORUMLAR
ali
ali - 7 yıl Önce

şu başhekimin veda gecesine katıldığını yazmışsınız şunun fotoğrafını bi yayınlasanızda görsek

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184