HENDEK LİSESİ MEZUNLARI 37 YIL SONRA HASRET GİDERDİLER

Hendek Lisesi 1978-1979 yılı mezunları 37 yıl sonra bir araya gelerek hasret giderdiler.

HENDEK LİSESİ MEZUNLARI 37 YIL SONRA HASRET GİDERDİLER


Yurt içi ve Yurt Dışından gelen 1978-1979 yılında Hendek Lisesinden mezun olan 6/B sınıfı Hendek’te bir araya geldi.

Hendek Lisesinde sınıfta 37 yıl aradan sonra mezun oldukları sınıfta eski günleri tazeleyen 6 B sınıfı Selman Dede Mesire Alanı, Bayraktepe sosyal tesisleri ve daha sonra Uludere Alabalık tesislerinde yemekte bir araya geldiler. Bol bol sohbet ederek eski günleri yad eden 1978-1979 Hendek Lisesi 6 B sınıfı mezunları daha sonra Bayraktepe sosyal tesislerinde bir araya geldi.

79-79 6 B sınıfı mezunlarından Fatma Bilgin, 37 yıl aradan sonra bir arada olmak bizleri mutlu etti. Muhabbetimize kaldığımız yerden devam etmek çok güzeldi. Hepimiz çocuklar gibi şendik. Toplanmamıza vesile olan Lütfiye Demirezer arkadaşımıza birkez daha yürekten teşekkür ediyorum.

Bu gün için Amerika’dan gelen Sefer Kaldırım, Almanya’dan, Muammer Ayyıldız, Ankara’dan Lale Koz, İstanbul’dan Serpil Koç, Semiha Baykal, İzmit’ten Rahmetli Rafet Ertik  arkadaşımızın Eşi Fatma Ertik,  Bolu’da  Hastanede Tedavisini bırakıp gelen İlhami Tanyeri arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Dostluğumuz gerçekmiş. Bunu birkez daha gördüm diyterek katılan herkese ayrı ayrı teşekkür etti.

78-79 Hendek Lisesi mezunları çay keyfi ile bol bol sohbet etmelerinin ardından tekrar buluşmak üzere vedalaştılar.



Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2016, 17:28
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mithat ucar
Mithat ucar - 8 yıl Önce

Bende aranizda olmak isterdim malesef bende yurt disindayim

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184