HENDEK MARKA OLMUŞTUR

Hendek Kemalpaşa Caddesi’nde düzenlenen açılış töreni ile Lalegüller Kuyumculuk Hendek halkının hizmetine açıldı.

HENDEK MARKA OLMUŞTUR


Açılış törenine AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, esnaflar ve vatandaşlar katıldı.

Ticari canlılık sürüyor

Açılış öncesi Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, hayırlı olsun dileklerinde bulunarak “ Hendek’imizde ticari canlılık hızla sürüyor. Hergün bir adım daha ileriye giden ilçemizde, kalite daha da artıyor. Yeni işyerlerinin açılması, ilçemizin her geçen gün hızla geliştiğinin en güzel örneğidir. İşyeri sahibine bol ve hayırlı kazançlar diliyorum “ Dedi.

Hendek marka olmuştur

Açılışta, AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci, bir konuşma yaparak “ Hızla büyüyen ve gelişen ilçemizde, bir işyerinin daha açılışını yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hendek kısa sürede çok yol aldı. Hergün yeni bir işyerinin açılışı Hendek’in bir marka olduğunun göstergesidir. Bunu Hendek halkı birliktelik ve kardeşlikle yapmıştır. Yeni işyerinin hayırlı olmasını diliyorum” Dedi.

İşyerinin açılış kurdelesini, AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ve işyeri sahibi Mehmet Büğür ve kardeşleri, hayırlı olsun dilekleri ile birlikte kesti. Açılış sonrası misafirlere ikramlar yapıldı.

 

Güncelleme Tarihi: 29 Temmuz 2015, 15:14
YORUM EKLE
YORUMLAR
ahmet
ahmet - 9 yıl Önce

bi zahmet ne açildiginids yazsaydaydiz

SEMIH SÖNMEZ ĞÜL
SEMIH SÖNMEZ ĞÜL - 9 yıl Önce

HAYIRLI olsun ĞÜZEL YEŞIL HENDEHE HER YAKIŞIR INŞALLAH DAHA IYILERINE IMZA ATILIR NE YAPARSAN O ĞIDER SENINLE

tevfik bugur
tevfik bugur - 9 yıl Önce

Yeni is yerimiz hayirli olsun LALEGULLER KUYUMCULUK HAYİRLİ OLSUN HENDEGUMİZE

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184