Hendek Meclisi 16 Maddeyi Karara Bağladı

Hendek Belediyesi Ocak ayı olağan meclis toplantısı Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nun başkanlığında gerçekleştirildi.

Hendek Meclisi 16 Maddeyi Karara Bağladı



Meclis 16 gündem maddesini görüşerek karara bağladı

 Hendekspor

Meclis toplantısı öncesinde Hendekspor Başkanı Adil Karabulut ve yöneticiler, meclis üyelerine Hendekspor’un 70.yılına özel hazırlanan formalardan hediye etti. Kısa bir konuşma yapan Karabulut, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’na Hendekspor’a verdiği destekler nedeniyle teşekkür ederken,  tüm meclis üyelerini ve ailelerini 19 Ocak’ta oynanacak Hendekspor-Kütahya Belediyespor maçına davet etti. Başkan Babaoğlu ise Hendekspor’a destek çağrısı yaparken, 70.yıla özel hazırlanan formalardan satın alarak destek olacağını söyledi. Babaoğlu Hendekspor formalarından işadamlarının da satın alması için öncülük edeceklerini dile getirdi.

 Denetim Seçimi

Meclis gündeminin birinci maddesi olan 2020 Mali Yılında Denetim Komisyonunda görev yapacak üyelerin seçimi yapıldı. Kapalı zarf usulü yapılan seçimlerde komisyona Ayhan Güreli,  Hamdullah Akçay, Recep Yarıcı seçildi. Sözleşmeli personel çalıştırılmasıyla ilgili gündemin ikinci maddesi oy birliğiyle kabul edilirken, meclisin üçüncü maddesi olan asansör yıllık periyodik kontrol ücret tarifesinin tavan ücret üzerinden alınmasına ve İlgili İdare Payının % 10 olarak belirlenmesine, oy birliğiyle karar verildi. Gündemin 4.maddesi olan Yarıca Mahallesindeki taşınmazın satışı oy birliğiyle reddedilirken, gündemin 5.maddesinde yer alan Başpınar Mahallesindeki taşınmazın satışı için Başkan ve Encümenine yetki verilmesi, oy birliği ile kabul edildi.

Gündem Oylandı

Gündemin 6.maddesi olan zabıta personeline 2020 yılı Bütçe Kanunun K Cetvelinin 3. Maddesinin B fırkasına istinaden fazla çalışma ücreti olarak 559,00 TL verilmesi, oy birliğiyle kabul edildi. Gündemin 7.maddesinde yer alan belediye ait 10 aracın satışı için Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilmesi oy birliği ile kabul edildi. Sırasıyla gündemin 8-9-10-11-12-13-14 ve 15.maddeler de oy birliğiyle kabul edildi. Gündeme ilave edilen 16.madde meclisin onayına sunuldu. Ayrıca Çocuk Dostu Oyun Sokağı projesi kapsamında Başkan Yardımcısı Hızır Çağrı Güngör’ün 26-31 Ocak 2020 tarihleri arasında yurtdışına çıkışı için “Gri Pasaport (Hizmet Pasaportu)” verilmesiyle ilgili 16.madde oy birliğiyle kabul edildi.

 

Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2020, 09:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184