Hendek Müftülüğü Görevlileri Sahada

Hendek İlçe müftülüğü çalışanları imam-hatipler, müezzin-kayyımlar ve Kur’an kursu öğreticileri zor günlerinde Hendek halkının hizmetinde birçok alanda görev alıyor.

Hendek Müftülüğü Görevlileri Sahada


Kaymakamlık riyasetinde yürütülen Vefa destek çalışmaları kapsamında irtibat bürosunda nöbet tutan din görevlileri, ilçe Sağlık Müdürlüğünün yönlendirmesiyle evlerinden çıkamayan ve ilaç ihtiyacı olan Vatandaşların ihtiyaçlarını temin ederek evlerine teslim ediyorlar.

Yine evlerinden ayrılamayan emeklilerin maaşlarını elden teslim eden öğretmenlerin ulaşımını zaman zaman din görevlileri karşılıyor.

Bütün bunların yanında Türkiye Diyanet Vakfı imkanları başta olmak üzere hayırseverlerin destekleriyle müftülük çalışanları ihtiyaç sahibi aileleri hânelerinde ziyaret ederek ihtiyaçlarını tespit ediyor ve ihtiyaç alımlarını yaparak evlerine teslim ediyor. Bu bağlamda bugüne kadar onlarca aile tespit edilmiş ve ihtiyaçları giderilerek sevindirmişlerdir.

Hendek Müftülüğü görevlileri bugün camilerinde ve Kur’an kurslarında çalışamıyor olsalar da en ücra mahallesine kadar Hendek’imizin bütün semtlerinde halkımızın hizmetindedir.


Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2020, 22:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184