HENDEK MUHTARLAR DERNEĞİ GENEL KURULU YAPILDI

Hendek Tüm Muhtarlar Derneği Genel Kurulu 12.07.2016 Salı günü Hendek Tüm Muhtarlar Derneğinde yapıldı.

HENDEK MUHTARLAR DERNEĞİ GENEL KURULU YAPILDI


Hendek Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı İsmet İskefiyeli Atlantis (HGM) de sabah kahvaltısı verdi, Hendekli Muhtarların çoğunlukla katılım sağladığı sabah kahvaltısı sonrası, Muhtarlar Derneğinde Saat 12.00'da genel kurula geçildi.
Yapılan Genel Kurulda Divan Başkanlığına Mustafa Onüç, Başkan Yardımcılığına Çoşkun Samur ve Divan Üueleiğine İbrahim Tosun seçildi.

Divan Başkanı Onüç oturum öncesi yapılan Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından tek liste olması sebebi ile açık ve kapalı usulde oylama yapma talebi açık olması yönünde kabul edilince, bütün üyeler el kaldırarak Hendek Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı İsmet İskefiyeli ve Yönetimi ile devam kararı verdi.

Bilindiği gibi eski ismi T.C. Muhtarlar Derneği Hendek Şubesi ve Ankara Merkezli olan Dernek oradan kapanış yapılarak yeni isim ve kendi Tüzüğü ile bağımsız olarak Tüm Hendek Muhtarlar Derneği adında genel kurula gitti. Eski Yönetim yeni isim ile devam etmiş oldu.
İskefiyeli 2018 De Aday Olmayacağım

Dernek Başkanı İskefiyeli Önümüzdeki Dönem Olan 2018 Derneğe kesinlikle aday olmayacağım herkesin başkan adayı olmak hakkı vardır diyerek başkan adayı olmak isteyenlere de şimdiden kapıyı açmış oldu.

İskefiyeli'den Muhtarların Sorunlarına Sahip Çıkmayan Siyasi Partiler ve Büyükşehir'e serzeniş

Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı İsmet İskefiyeli Muhtarların sorunlarını dile Getirerek Muhtarların seçimlerde sorunlarınla ilgilenen sözler veren siyasi partilere de sitem ederek Mhp'nin, Chp'nin ve Ak Parti'nin Hendek Muhatlar Derneği ziyaretine geldiğinde verdiği sözlerin basına yansıyan dokümanlarını da göstererek seçim zamanı verilen tüm sözler unutulmuştur bir daha kimse kapımızı çalmamıştır. Hendekte Muhtarların bir sıkıntısı varmı veya bizim size yardımcı olabileceğimiz bir konu varmı dememişlerdir, bugüne kadar hiç kimseden bir cevap alamadık, Ben İsterdimki Hendek İlçesinde bulunan parti başkanlarının buraya gelerek sorunlarımız ile ilgilenmesini beklerdim. Normal olarak sorunlarımızı normale yaymasını isterdim.
Muhtarların SASKİ sorunları sürüyor. Hendek Dışında her yere milyonlarca yatırımlar yapılıyor, bunları basından okuyoruz daha dün Erenlerde ve Serdivan’da 100 milyon dolarlık çalışmalar olduğunu görüyoruz. Serdivan’ dan Erenlere 500 km lik yeni su hattı yapılıyor. Bu kadar çalışma Hendek’in genelini yapar Hangi Mahallede Sularımız düzgün akıyor, adeta Çamur Akıyor. Hendek Sakarya’da 16 ilçe içerisinde en mağdur olan ilçe, Çatal köprüye gidiyorum en ücra köşesi bile asfalt, Büyükşehir’e yazı yazdım asfalt için Sadece Dikmen ve Çoban yatak için bakım onarım yazıp gerisini Hendek Belediyesi yapacak diye bize yazı yazmışlar. Hiç bir sorunumuzu gündeme almamışlar.

Hendek Belediyesi Açıklama yaptı 37 bin ton asfalt yapacağım diye, bu nereye yetecek yama yapmaya bile yetmez. Paşa köye cenazeye gittim yürüyecek yol bile bile yok, Pınarlı öyle, Kızanlık Bakacak söylemeye zaten gerek yok, traktörle bile oraya gidemezsiniz. Yarıca öyle, Hacim bey aynı öyle Bıckıatik Eski Bıçkı öyle muhtarlar beyanat verince elli kişi arayıp niye öyle beyanat veriyorsun diyor olmayan bir şeyi nasıl söyleyeceğim o zaman Bir Muhtarım çıksın da benim sıkıntım yok ben hiç ses etmeyeceğim.

Cumhurbaşkanlığına Yazı Yazıp Sorunları İleteceğim

Tocoğlu’ndan 1 aydır randevu alamadım diyen İsmet İskefiyeli, herhalde Hendek’in Büyükşehirle bir sıkıntısı var, sorunlarımızı Cumhurbaşkanına yazılı olarak iletip cevap bekleyeceğim diyerek 91 muhtarın sorunlarına çözüm arayacağız diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 13 Temmuz 2016, 13:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184