HENDEK ORTAKÖY’E YENİ KÖPRÜ

Hendek Ortaköy Köprüsü’nde devam eden çalışmaları değerlendiren Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Yeni köprüyle Çayırbaşı, Türbeköy, Martinler ve Ortaköy Mahalleri arası ulaşımına alternatif bir güzergah kazandıracağız. Çalışmalarımız aralıksız sürüyor dedi.

HENDEK ORTAKÖY’E YENİ KÖPRÜ


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Hendek Ortaköy Köprüsü’nde devam eden yapım çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Proje kapsamında 28 adet kazıklı temel işleminin sonlanmak üzere olduğunu aktaran Sayın Toçoğlu, temel aşamasındaki işlemlerin ardından kaba inşaat çalışmalarını derhal başlatacaklarını aktardı.

24 Metre Uzunluk

Başkan Toçoğlu, 16 ilçemizde köprü yapım ve yenileme çalışmalarımız devam ediyor. Bugüne kadar şehrin muhtelif bölgelerindeki birçok köprüyü yıktık; yerine ulaşım güvenliğini maksimum seviyeye çıkardığımız yeni köprüler inşa ettik. Bunun yanında ekibimizce tespiti yapılan bazı köprülerde de güçlendirme çalışması yaptık. Şimdi bir projemiz de Hendek Ortaköy’de devam ediyor ifadelerini kullandı.
Bölge Ulaşımına Alternatif

Yeni köprü projesinin bölge ulaşımına sağlayacağı kolaylıklardan da bahseden Başkan Zeki Toçoğlu, İnşallah yeni köprüyle Çayırbaşı, Türbeköy, Martinler ve Ortaköy Mahalleri arası ulaşımına alternatif bir güzergah kazandıracağız. 24 metre uzunluğunda ve 14 metre genişliğinde olacak yeni köprü şimdiden bölge sakinlerine hayırlı olsun ifadelerini kullandı.
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu açıklamaların ardından projenin şantiye alanında incelemelerde bulundu. Toçoğlu’na SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Kardan ve Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar da eşlik etti.


Güncelleme Tarihi: 27 Haziran 2016, 14:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184