Hendek Polisinden Film Gibi Kovalamaca

Çalınan aracın peşine düşen Hendek Polisi amansız takip sonucu hırsızı ve aracı yakaladı.

Hendek Polisinden Film Gibi Kovalamaca


Hendek’te sabah saatlerinde bir işyerinin önünden çalınan araç Hendek Polisinin detaylı çalışması ve amansız takibi sonucu aracı çalan şahıs ile birlikte yakalandı.
Edinilen bilgilere göre, Hendek’te faaliyet gösteren bir firmaya ait olan 06 YG… plakalı araç dün sabah saatlerinde Hendek’te bulunan işyerinin önünden çalındı.
Araçlarının çalındığını fark eden firma sahipleri tarafından Emniyete bilgi verilmesinin ardından vakit kaybetmeden çalışmalara başlayan Hendek Emniyeti çalınan aracın izini sürmeye başladı. Çevredeki işyerleri, Mobeseler, D-100 Karayolu ve Otoyol kameralarını yakın takibe alan ekipler çalınan aracın izine ulaştı.
Amansız takip

Çalıntı aracı yakın takibe alan ekipler, aracı Hendek Otoyolu gişelerinde sıkıştırdı fakat araç sürücüsü yolu kapatan ekipleri fark ederek kaçmaya başladı. Otoyol gişelerinden başlayan ve Mahalle aralarında devam eden kovalama sonucu Polis ekipleri çalınan araç ve sürücüsünü Sarıdede Mahallesinde bulunan bir tarlada sıkıştırarak yakaladı.
Kovalamacanın ardından araç içerisinde S.G. isimli şahsı yakalanan ekipler, şüphelinin yapılan kontrollerinde Ruhsatsız ateşli silah ve mermi bulundurmaktan da aranması bulunduğu bilgisine ulaştı.
Çaldığı araç ile yakalanan S.G. ekipler tarafından gözaltına alınarak Hendek Emniyetine götürülürken, olay yerine gelen olay yeri inceleme ekiplerinin araçta yaptığı incelemelerin ardından çalınan araç çekiciye yüklenerek Hendek Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Adliyeye sevk edildi

Gözaltına alınan hırsızlık şüphelisi S.G. isimli şahsın Adli makamlara sevk edileceği öğrenildi.


Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2020, 14:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184