Hendek Protokolü Bayramlaştı

Hendek Protokolü Kurban Bayramı Bayramlaşma programı gerçekleştirildi.

Hendek Protokolü Bayramlaştı


Hendek Kaymakamlığı tarafından Hendek Müftülüğü Toplantı salonunda düzenlenen Kurban Bayramı Bayramlaşma programına, Hendek Kaymakamı Orhan Burhan, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Cumhuriyet Savcısı Uğur Yörük, İlçe Jandarma Komutanı J. Yzb. Deniz Kün, Hendek İlçe Emniyet Müdürü Şevket İlhan, Meclis Üyeleri, Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu, İlçe Müftüsü Abdurrahman Şahin, Hendek Devlet Hastanesi Başhekimi Sedat Aydın, Kurum ve Daire Müdürleri, Muhtarlar, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluş temsilcileri ve Vatandaşlar katıldı.
Kaymakam Orhan Burhan ve İlçe Müftüsü Abdurrahman Şahin’in günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından başlayan program İlçe Protokolünün Bayramlaşması ile devam etti.
 
Bayramlaşma programının ardından Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret eden Protokol üyeleri daha sonra Ak Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek ile birlikte Hendek Melek Nişancı Huzurevini ziyaret ederek Yaşlılar ile bir araya gelerek Bayramlarını kutladı.
Protokol üyeleri daha sonra Hendek Devlet Hastanesin e giderek Hastanede bulunan Hastaları ve Hasta yakınlarını ziyaret ederek Bayramlarını kutladı.


Güncelleme Tarihi: 20 Ağustos 2018, 15:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184