Hendek Şehidini Uğurladı

Hendek’te binlerce kişi Şehidine son görevini yerine getirdi.

Hendek Şehidini Uğurladı


Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Irak'ın kuzeyinde yürüttüğü operasyonda arama tarama çalışması esnasında teröristlerin hazırladığı el yapımı patlayıcının (EYP) infilak etmesi sonucu Şehit olan 25 yaşındaki Hendekli Piyade Uzman Çavuş Ömer Özdemir, Hendek Aktefek Mahallesinde düzenlenen cenaze töreninin ardından gözyaşları ve tekbir sesleri ile sonsuzluğa uğurlandı.
Şehit Ömer Özdemir için Hendek Aktefek Mahallesi Karadere Camiinde düzenlenen cenaze törenine Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Ak Parti Sakarya Milletvekilleri Ali İhsan Yavuz, Recep Uncuoğlu, Çiğdem Erdoğan Atabek, İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Hendek Kaymakamı Orhan Burhan, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Hendek İlçe Emniyet Müdürü Şevket İlhan, Hendek İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Deniz KünBelediye Başkanları, Siyasi Parti Temsilcileri, Askeri Personeller, Kurum ve Daire Amirleri, STK Temsilcileri ve binlerce Vatandaş katıldı.

Cenaze Namazı öncesinde Şehit Özdemir’in Annesi, Kardeşleri ve 1 ay önce dünya evine girdiği eşi Yağmur Özdemir Şehidin Türk Barağına sarılı tabutu başında taziyeleri kabul etti.
Taziyeler sırasında 1 ay önce Şehit Özdemir ile dünya evine giren eşi Yağmur Özdemir’in şehidin tabutuna sarılarak “Ne işin var burada, 3 ay sonra gelecektin. Doyamadım Ömer’ime" feryadı yürekleri dağlarken Şehidin Annesi Fatma Özdemir de Şehit Ömer Özdemir’in resmini öpmeye ve koklamaya doyamadı.
Şehidin birliğinde görev yaptığı silah arkadaşları da cenaze törenine gelerek Şehide son görevlerini yerine getirdi.
Şehit Uzman Çavuş Ömer Özdemir, cenaze Namazının kılınmasının ardından top arabasına bindirilerek binlerce vatandaşın tekbirleri eşliğinde Aktefek Aile Kabristanlığında toprağa verildi.


Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2018, 16:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184