Hendek Tek Yürek

Hendek Belediyesi, hayırsever işadamlarının destekleriyle hazırlanan yardımları ailelere ulaştırıyor.

Hendek Tek Yürek


Koronavirüs tedbirlerini sıkı bir şekilde uygulayan Hendek Belediyesi, hayırseverlerinde büyük destekleriyle ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım elini uzatmaya devam ediyor. Hendek’te birçok esnafın yardımlaşma gayretinde olması büyük takdir topluyor.
Dayanışma örneği

COVİD-19 salgını nedeniyle içinde bulunduğumuz zor süreçte, vatandaşların yardımına koşan Hendek Belediyesi, hayırsever işadamlarının destekleriyle hazırlanan yardımları ailelere ulaştırıyor. Hiçbir geliri olmayan vatandaşlara teslim edilen gıdalar özenle hazırlanarak 1 ay yetecek düzeyde paketleniyor ya da kolilere konuluyor. Diğer yandan Çamlıca’da fırıncılık yapan Bayram Yazıcı isimli esnaf, her gün 50 hanenin ekmek ihtiyacını karşılarken, Haneler Grup, Tutkunlar Market ve hayırsever vatandaşlarımız gıda yardımlarında bulunuyor. Birçok vatandaşta bireysel olarak mahallesinde ve çevresinde bulunan ihtiyaç sahipleri için kendi arasında yardım toplamaya başladı.
Yardıma koşuyor

Belediye koordinesinde sürdürülen yardımların devam edeceğini ifade eden Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, ihtiyaç sahibi hemşerilerimizin müracaatları sonrasında belediyemizin ilgili birimleri müracaatları titizlikle değerlendirip araştırmaktadır.  Bu süreçte iş adamlarımızın, esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın yardımlaşma duygusu ile hareket ettiğini görüyoruz. Yaşlısı genci herkesin yardımlaşma çabası olması içinde aziz milletimizin farkını ortaya koymaktadır. Belediyemiz bünyesinde oluşturulan yardım paketleri ile hayırsever vatandaşlarımızdan tarafımıza ulaşan destek paketlerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaktayız. Bu süreci hep birlikte atlatacağız dedi.


Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2020, 22:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184