HENDEK ÜLKÜ OCAKLARI ŞEHİTLER İÇİN DUA ETTİ

Hendek Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Ülkücü şehitler için Kuran-ı kerim okuyarak dua etti.

HENDEK ÜLKÜ OCAKLARI ŞEHİTLER İÇİN DUA ETTİ


Hendek Ülkü Ocakları binasında Ülkücü şehitler için düzenlenen programa MHP ilçe Başkanı Turgut Babaoğlu, Yönetim Kurulu üyeleri, MHP Meclis Üyeleri, MHP Milletvekili A.Adayları Hızır Çağrı Güngör, Orhan Topçu, Hendek Ülkü Ocakları Başkanı Süleyman Kalk, yönetimi , Türk Eğitim-Sen Hendek Şube Başkanı Kutluay Benli ve Ülkücüler katıldı.
Genç Ülkücüler Ömer ve Kamer Çevik kardeşler Kuran-ı kerim okumasının ardından Başbuğ Alparslan Türkeş, Ülkücü şehitler ve tüm şehitler için dua edildi.
Program sonunda Hendek Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Süleyman Kalk “ Şehit olan Ülkücü büyüklerimiz Ruhi Kılıçkıran’dan, Fırat Çakıroğlu’na Hepsine Allah’tan rahmet diliyor, ruhları şad olsun diyorum. Biliyor ve inanıyoruz ki; şehitler ölmez. Çünkü onlar Yüce Allah’ın katında diridirler ve en güzel şekilde mükafatlandırılmaktadırlar” dedi.
Programı düzenleyen Hendek Ülkü Ocakları Başkanı ve Yönetimine teşekkür eden MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu “  şehit olan tüm ülkücülere Allah’tan rahmet diliyorum. Ruhları şad olsun “ ifadelerine yer verdi.
Okunan Kuran-ı kerim ve duaların edilmesinin ardından lokum ikram edildi.


Güncelleme Tarihi: 13 Eylül 2015, 15:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184