HENDEK ÜLKÜ OCAKLARI ŞEHİTLER İÇİN KURAN-I KERİM OKUDU

Hendek Ülkü Ocakları Kültür ve Eğitim vakfı darbe girişimi sonucu Şehit olan Asker, Polis, Vatandaşlar ve ülkücü şehitler için Kuran-ı Kerim okuyarak dua etti.

HENDEK ÜLKÜ OCAKLARI ŞEHİTLER İÇİN KURAN-I KERİM OKUDU


Hendek Ülkü Ocakları Kültür ve Eğitim Vakfı binasında şehitler için düzenlenen programa MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu, MHP Meclis Üyesi Yaşar Aygüneş, Hendek Ülkü Ocakları Başkanı Süleyman Kalk, Yönetimi ve genç ülkücüler katıldı.

Mevlüt Örnek ve Ömer Çevik’in şehitler için okuduğu KuranKerimin ardından dua edildi.

Kuran-ı Kerim ve duaların edilmesinin ardından Hendek Ülkü Ocakları Kültür ve Eğitim Vakfı Başkanı Süleyman Kalk değerlendirmelerde bulundu.

Milletimiz onları daima minnetle ve rahmetle anaca

Şehitleri rahmetle andıklarını ifade eden Hendek Ülkü Ocakları Kültür ve Eğitim Vakfı Başkanı Süleyman Kalk yaptığı konuşmasında “ Demokrasi vazgeçilmezimiz, milli irade gücümüz, kardeşliğimiz geleceğimiz. 15 Temmuz gecesi milletimiz ve milli kurumlarımız, demokrasimize kasteden alçakça bir saldırıyı önlemiştir. Halkımız sandığa ve demokrasiye sahip çıkmıştır. Darbe girişimi haberleri ortaya çıktığı gecenin ilk saatlerinden itibaren milliyetçi ülkücü hareket olarak devletimizin her zaman yanında olduğumuzu antidemokratik bu darbenin karşısında olduğumuzu belirttik ve tepkimizi koyduk. Bu hain kalkışmanın başarısızlığa uğraması, Türk milletinin birlikte duruşu, kararlı tutumu ve demokrasiye sahip çıkma iradesiyle mümkün olmuştur.
Ülkemizin bütün kurumlarının, siyasi partilerimizin, sivil toplumun, basın kuruluşlarımızın, demokrasiyi sahiplenmiş olmasından herkes büyük bir mutluluk duymalıdır. Yüce Türk milleti binlerce yıldır şer odaklarının bu tarz saldırılarına maruz kalmış ama her zaman ALLAH CC un yardımı ile geri püskürtmüştür. Gözü dönmüş darbecilerin saldırılarına büyük bir sebatla direnen, böylece Gazi unvanını bir kez daha hatırlatan Meclisimizle gurur duyuyoruz. Bu darbe girişimi karşısında direnen, tavır sergileyen herkese, başta kahraman emniyet görevlilerimize ve TSK’nın şerefli mensuplarına, gönül dolusu teşekkür ediyoruz. Onlara minnettarız.

Ama en çok, darbecilerin silahları karşısında kahramanca direnen milletimizin azim ve cesaretiyle kıvanç duyuyoruz.  Bizler, gücünü sandıktan, yetkiyi milletten almayan bir idare istemiyoruz. Ülkemiz için demokrasi dışında bir seçenek de görmüyoruz. Ordu içinde örgütlenmiş bu terörist çetenin tamamen ortaya çıkartılmasını ve adalet önünde hesap vermesini bekliyoruz. Hayatını kaybeden kahraman şehitlerimize Allah’tan rahmet, kıymetli ailelerine sabırlar, yaralılara acil şifalar diliyoruz.

Milletimiz onları daima minnetle ve rahmetle anacaktır. Allah’a şükür milletimizin sağduyusu, feraseti, cesareti ve Allah’ın yardımıyla bu belayı, bu fitneyi durdurduk. Bu şerden, hem demokrasimizi, hem de birlik ve beraberliğimizi güçlendirerek çıktık. Hepimiz demokrasi konusunda toplumda sağlanan bu büyük mutabakatın değerini bilmeliyiz. Çünkü bizi biz yapan, bizi ayakta tutan, bizi millet yapan unsur budur. Milliyetçi ülkücüler olarak Ülkemizi kaosa sürüklemek isteyenlerin tuzağına düşmeyeceğiz ifadelerine yer vererek ‘’Yürümezsek Hak Yolda Erimezsek Hak Yolda Çürümezsek Hak Yolda Gök Girsin Kızıl Çıksın’’ dedi.

Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2016, 12:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184