HENDEK ÜLKÜ OCAKLARINDAN TEŞEKKÜR

Hendek Ülkü Ocakları Eğitim Ve Kültür Vakfı Başkanı Süleyman Kalk “ Ülküde Birlik, Ülkede Birlik” gecesinin ardından destek verenlere ve katılım sağlayanlara teşekkür etti.

HENDEK ÜLKÜ OCAKLARINDAN TEŞEKKÜR


Hendek Ülkü Ocakları Eğitim Ve Kültür Vakfı Başkanı Süleyman Kalk yayımladığı teşekkür mesajında “ Hendek Ülkü Ocakları olarak düzenlediğimiz “Ülküde Birlik Ülkede Birlik” Şölenimiz için, gecesini gündüzüne katan başta Ocak Yönetimi,  Bozkurtlarımız ve Asenalarımız sizlerle gurur duyuyorum.

Ayrıca bizlerden maddi manevi her türlü desteğini esirgemeyen dava büyüklerimize, geçmiş dönem de görev yapan Ocak başkanlarımıza, İlçe Başkanlarımıza, Yöneticilerine, Esnaflarımıza ve gecede bizleri yalnız bırakmayan Milletvekilimiz Zihni Açba’ya, MHP İl Başkanımız M. Levent Bülbül’e, İl Yöneticilerine, Sakarya İl Ocak Başkanımız Serdar Gül’e, Yönetimine, İlçe Ocak Başkanlarımıza, MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu'na, yönetimine, MHP ilçe Başkanlarımıza, MHP Meclis üyelerimize, STK Temsilcilerimize, ülküdaşlarımıza, Hendek halkına ve bizlere muhteşem bir gece yaşatan Murat İnce, Ahmet Öngel ve Ali Kınık’a teşekkür ederim.

Birliğimiz Beraberliğimiz Daim Olsun, Kahpe Düzenin Yiğit Çocukları Yaşasın Ülkü Ocakları” ifadelerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 22 Kasım 2016, 18:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184