HENDEK ZİRAAT ODASI GENEL KURULU YAPILDI

Hendek Öğretmenevi çok amaçlı toplantı salonunda yapılan Hendek Ziraat Odası Genel Kurul seçimleri sonrası mevcut Başkan Hayri Duran güven tazeledi.

HENDEK ZİRAAT ODASI GENEL KURULU YAPILDI


Hendek Öğretmenevi çok amaçlı toplantı salonunda yapılan Hendek Ziraat Odası Genel Kurulu’na, Ziraat Odası Başkanları ve Yönetimleri, Hendek Belediyesi Meclis Üyeleri, Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu ve Yönetimi,  MHP Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu ve Yönetimi, CHP Sakarya Milletvekili Aday Adayı Ayhan Bal, CHP Hendek İlçe Başkanı Reyhan Azak ve Yönetimi, Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri ve çok sayıda delege katıldı.

Divan Başkanlığını Akyazı Ziraat Odası Başkanı Ali Şener Bayraktar’ın yaptığı Hendek Ziraat Odası Genel Kurulu’nun Başkan Vekilliğini Hamdi Şenoğlu, Divan Kâtipliklerini ise Necati Başar ve Süleyman Pınar yaptı.
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan Genel Kurul, Hendek Ziraat Odası faaliyet raporları ve bütçesi okunarak Genel Kurula ve Delegelere bilgiler verildi. Yapılan bilgilendirmelerin ardından, Hendek Ziraat Odası gelir ve gider hesapları delegelerin oylarına sunuldu. Yapılan oylamalar sonucunda okunan gündem maddeleri delegelerin oy birliği ile kabul edildi.

Genel Kurul Divan Başkanlığı tarafından Hendek İlçe Seçim Kurulu Başkanlığına devredilen Hendek Ziraat Odası Başkanlığı için Mevcut Başkan Hayri Duran ve Yılmaz Ardahan’ın oluşturduğu Yönetim Kurulu Listeleri ile birlikte seçime geçildi.

90 Delegenin katıldığı Hendek Ziraat Odası Genel Kurul Seçimlerinde 90 delegenin 89’u oy kullandı.

Yapılan seçimlerin ardından 2000 yılından bugüne kadar Hendek Ziraat Odası Başkanlığı görevini başarıyla sürdüren Hayri Duran 90 Delegenin 58’inin oyunu alarak güven tazeledi. Diğer aday Yılmaz Ardahan ise 31 oy aldı.
Seçim sonuçlarına göre Hayri Duran tekrar Hendek Ziraat Odası Başkanı olurken, Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu;

Hakkı Dere, Mehmet Karagüzel, Yavuz Ural, Savaş Pekşen, F. Ender Bayrak, Eyüp Yetim, Ali Acarlı, İsmail Akın, Mücahit Baltacı, Ömer Aras, Mustafa Bakır, Bahri Özkür, Osman Çamur, Ali Selman, İslam Tiryaki, Salih Köstereli, Harun Uçar, Mustafa Karagüzel, Fethi Gül, Emrullah Karadumanlar.


Güncelleme Tarihi: 03 Şubat 2015, 15:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184