Hendek Ziraat Odasında Duran Güven Tazeledi

Hendek Ziraat Odası Genel Kurul seçimleri sonrası mevcut Başkan Hayri Duran güven tazeledi.

Hendek Ziraat Odasında Duran Güven Tazeledi


Hendek Ziraat Odası Genel Kuruluna, Hendek Kaymakamı Orhan Burhan, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, İlçe Jandarma Komutanı J. Yzb. Deniz Kün, İlçe Emniyet Müdürü Şevket İlhan, Başkan Yardımcıları Sinan Baylan, Mahmut Nedim Alkan, Ahmet Kavakçı, Ak Parti Hendek Belediye Başkan Adayı Ali Kemal Sofu, BBP Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu, Saadet Partisi Hendke Belediye Başkan Adayı Yasir Yüksek, İlçe Tarım Müdürü Erhan Sunman, SGK Merkez Müdürü Ayşe Sema Turan, Muhtarlar Derneği Başkanı Dursun Emin Kula, Muhtarlar, Oda Başkanları, Kooperatif Başkanları, Sendika Temsilcileri, Ziraat Odası Başkanları ve Yönetimleri, Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri ve çok sayıda delege katıldı.
Divan Başkanlığını Akyazı Ziraat Odası Başkanı Ali Şener Bayraktar’ın yaptığı Hendek Ziraat Odası Genel Kurulu’nun Başkan Vekilliğini Selami Arık, Divan Kâtipliklerini ise Sercan Ateş ve Fehmi Özipek yaptı.
Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından okunan Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından başlayan Genel Kurul, Hendek Ziraat Odası faaliyet raporları ve bütçesi okunarak Genel Kurula ve Delegelere bilgiler verildi. Yapılan bilgilendirmelerin ardından, Hendek Ziraat Odası gelir ve gider hesapları delegelerin oylarına sunuldu. Yapılan oylamalar sonucunda okunan gündem maddeleri delegelerin oy birliği ile kabul edildi.
Kendi değerimizin farkında olmalıyız

Gündem maddelerinin ardından konuşan Akyazı Ziraat Odası Başkanı Ali Şener Bayraktar, bizler yaptığımız mesleğin kıymetini bilmek zorundayız. Yönetenlerden bizim dışımızdaki sosyal kişilerden hak ettiğimiz değeri bulmak istiyorsak önce kendi değerimizin farkında olmak zorundayız. Üretmek için, ürettiğimiz ürünleri tüketiciye daha ucuza ulaşmasını temin etmek için devletimiz tarafından üreticilerimize verilen desteklerin bedava haybeye destekler olduğunu zanneden bunu ifade eden üreticilerimiz ile karşı karşıya kalıyoruz. Bizler sosyal yardımlaşma vakfından karşılıksız yardım bekleyen muhtaç insanlar değiliz. Kendi malımızla kendi mülkümüzle çalışan kar zararı kendimiz ait olan varlık sahibi üreten insanlarız. En büyük nüfusa sahip sosyal kesimiz. Yakında secimler var oy potansiyeli hangi kesimdeyse isteklerinin yerine getirilmesi bir avantajdır. Bunun farkında olacağız.
Tek liste ile seçime gidildi

Genel Kurul Divan Başkanlığı tarafından Hendek İlçe Seçim Kurulu Başkanlığına devredilen Hendek Ziraat Odası Başkanlığı için Mevcut Başkan Hayri Duran’ın oluşturduğu tek liste ile birlikte seçime geçildi.

Yapılan seçimlerin ardından 2000 yılından bugüne kadar Hendek Ziraat Odası Başkanlığı görevini başarıyla sürdüren Hayri Duran’ın tek liste ile girdiği seçimlerde tüm delegelerin oyunu alarak güven tazeledi.

Hendek Ziraat Odası Yönetim Kurulu Üyeleri (Asil)

Hayri Duran
Hakkı Dere
Yavuz Ural
Mehmet Karagüzel
Emrullah Karadumanlar
Ali Acarlı
Salih Köstereli

Hendek Ziraat Odası Yönetim Kurulu Üyeleri (Asil)

İbrahim Fındık
Savaş Pekşen
İslam Tiryaki
Vahap Ulusoy
Mustafa Karagüzel
Eyüp Yetim
Şaban Özerik


Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2019, 13:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184