HENDEK’E BULVAR MÜJDESİ

Hendek’te hayata geçirilen hizmetleri değerlendiren Başkan Toçoğlu, ilçeye değer katacak yeni bir projede daha çalışmaların başlatılacağını açıkladı.

HENDEK’E BULVAR MÜJDESİ


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Hendek Belediyesi Başkanı İrfan Püsküllü ile ilçede yeni dönemde hayata geçirilecek projeleri değerlendirdi.

Hendek Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen programda AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İbrahim Pehlivan, SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, Genel Sekreter Yardımcıları Ayhan Kardan ve Zafer Poyraz ve Hendek Belediyesi Meclis Üyeleri de yer aldı.
Hendek’e Müjde

Hükümet, Büyükşehir ve ilçe belediyeleri işbirliği ile Hendek’i daha iyiye ulaştırmaya devam edeceklerini kaydeden Başkan Toçoğlu, ilçede başlatılacak yeni bulvar projenin de müjdesini verdi. Toçoğlu, Hükümetimizin güçlü hamleleri ile Sakarya sağlıkta önemli noktalara ulaştı. Sağlık Bakanımız Sayın Mehmet Müezzinoğlu’nun son ziyaretlerinde ifade ettikleri üzere sağlıkta yeni gelişmeler de kapıda. Hendek’te inşası tamamlanmak üzere olan Devlet Hastanesi de bu önemli yatırımlardan biri. İnşallah Büyükşehir ve ilçe belediyesi işbirliği ile Hastane yolunda yeni bir bulvar projesi başlatıyoruz. Hendek’e hayırlı olsun diye konuştu.

Yeni Bulvar Projesi

Açıklamalarının devamında yeni bulvar projesinin ayrıntılarını da paylan Başkan Zeki Toçoğlu, Hendek Devlet Hastanesi yolu üzerinde kapsamlı bir bulvar çalışması hayata geçireceğiz. Tamamı orta refüjle bölünecek yeni arter toplam 3 kilometre uzunluğunda olacak. SASKİ tarafından bölgede yağmursuyu hattı kurulacak. Yaya yolları, çevre düzenlemeleri ve yeni aydınlatma sistemiyle Hendek’e yakışır bir bulvar inşa edeceğiz. Asfalt çalışmanın ardından beğeni kazanacak bir bulvarı Hendek’e kazandırmış olacağız. İlçemize hayırlı olsun dedi.
Grup Yollarına Sıcak Asfalt

İlçenin mahalle ve grup yollarında yama çalışmalarının da başlayacağını açıklayan Başkan Toçoğlu, Hendek Servetiye, Hamitli, Beyköy, Ortaköy, Uzunca Orman ve Çayırbaşı mahalleleri arası ulaşımı sağlayan ve toplam uzunluğu 10 kilometre olan güzergahlara 10 bin ton sıcak asfalt atacağız. Ayrıca Kocatöngel, Kargalı, Yağbasan ve Kadifekale yollarında da gerekli iyileştirmeler yapılacak. Hendek’in muhtelif bölgelerinde de kapsamlı bir asfalt yama çalışması gerçekleştireceğiz iifadelerini kullandı.

Temiz ve Bol İçmesuyu

Başkan Zeki Toçoğlu açıklamalarına şu şekilde devam etti, Bizim önceliğimiz yol ve sudur. Şehrimizde su sıkıntısı yaşayan bölge kalmayacak. Bu konuda SASKİ tarafından hayata geçirilen çalışmalar ve yeni projelerle daha temiz ve bol içmesuyunu hemşerilerimizin kullanımına sunuyoruz. Hedefimiz; sağlam altyapı sorunsuz içmesuyudur. Sakarya’da şuanda 250 Milyon TL’lik altyapı yatırımı yapıyoruz. Şehrin tamamında bu anlayıştan ödün vermeyen kararlı çalışmalarımız artarak devam edecek.

Toçoğlu’na Hizmet Teşekkürü

Hayata geçirilecek Yeni Bulvar Projesi için Başkan Toçoğlu’na teşekkür eden Hendek Belediyesi Başkanı Püsküllü, Büyükşehir Belediyemiz eliyle ilçemiz altyapı ve üstyapıda önemli hizmetlerle buluşuyor. Yeni projeler ve planlanan yatırımlar ile Hendek’in standartları yükselmeye devam edecek. Değerli Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’na tüm hizmetleri için teşekkür ediyoruz” diye konuştu.


Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2015, 15:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184