Hendek’in Tanıtımına Katkı

Hendek Tanıtım Filmi ve Hendek Kitabı geliyor.

Hendek’in Tanıtımına Katkı


Hendek Tanıtım Filmi ve Hendek Kitabı, Hendek’in tanıtımına katkı sağlayacak.

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü Hendek Tanıtım Filmi ve Hendek Kitabının hazırlandığını ve devam eden çalışmaların Hendek’in tanıtımına katkı sağlayacağını dile getirdi.

Tanıtım filmi ve Kitap

İftar programında Hendek’in tanıtımı ile ilgili çalışmalar hakkında bilgi isteyen Basın Mensuplarının sorularını cevaplayan Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Tanıtım filmi ve Hendek Kitabı çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi.

Tanıtım Filmi ve Hendek Kitabı ile ilgili bilgiler veren Püsküllü,daha önce bu konular ile alakalı olarak ciddi çalışmalar başlatılmış fakat belli bir yerde durmuş. Bizdetekrar çalışmalarımızı başlatarak hem Hendek Tanıtım Filmi hem de bu kitabı bitirelim, elimizde Hendek ile alakalı doneler olsun.

Hendek’te deniz yok ama Salman Dede, Bayraktepe, Gölyayla, Çiğdem Yaylası, Dikmen Yaylası, Çamlıca Gölü ve bunun gibi birçok ismini sayamadığımız güzelliklerimiz var. Hendek’te yeşil turizmi yapılabilir.Ciddi bir çalışma yapılacak ve yapılacak olan çalışma Hendek’te ne neredebir adres niteliğinde olacaktır diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 26 Mayıs 2018, 14:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184