Hendek’in Yeni Kaymakamı Halil İbrahim Acır

Hendek Kaymakamlığına Afyon Emirdağ Kaymakamı Halil İbrahim Acır atandı.

Hendek’in Yeni Kaymakamı Halil İbrahim Acır


2019 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Hendek Kaymakamı Orhan Burhan’ın Antalya Muratpaşa Kaymakamlığına atanması ile yerine İçişleri Bakanlığı Hukuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü Hukuk Müşaviri Fatih Kaya atanmıştı.

Atama işlemlerinin ardından Fatih Kaya’nın göreve başlamaması ile birlikte Hendek Kaymakamlığına Akyazı Kaymakamı Yakup Güney vekalet ediyordu.

Bugün edinilen bilgilere göre yaklaşık 2 aydır vekalet edilen Hendek Kaymakamlığına Afyon Emirdağ Kaymakamı Halil İbrahim Acar’ın atandığı öğrenildi.

Kaymakam Halil İbrahim Acır Kimdir?

İlk ve Orta öğrenimini İzmit'te tamamladıktan sonra Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu.

Gümüşhane Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine başladı. Adaylık süresi içinde bir yıl İngiltere’de staj ve Balıkesir ili Balya ilçesinde Kaymakam Vekilliği yaptı.

Kaymakamlık Kursu sonunda Bolu Mengen Kaymakamı olarak atandı. Sonra sırasıyla Karabük Ovacık Kaymakamı, Diyarbakır Lice Kaymakamı, Sivas Vali Yardımcısı, Uşak Sivaslı Kaymakamı, Erzurum Vali Yardımcısı, Trabzon Sürmene Kaymakamı ve Düzce Vali Yardımcısı olarak görev yaptı.


Güncelleme Tarihi: 04 Kasım 2019, 12:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184