HENDEK’Lİ ÇİFTÇİLERE FİNANSÇI DESTEĞİ

Finansbank, Hendek Ziraat Odası ve Hendek Süt Üreticileri Birliği ile üyelerine tarımsal danışmanlık yapmak ve uygun finansal çözümleri sunmak üzere protokol imzaladı.

HENDEK’Lİ ÇİFTÇİLERE FİNANSÇI DESTEĞİ


Artık Hendekli çiftçiler, Finansbank Tarım Kredileri’nden uygun fiyatlarla yararlanabilecek.

Tarım sektörünün büyümesini desteklemek amacıyla özel çözümler sunan Finansbank, Hendek Ziraat Odası ve Hendek Süt Üreticileri Birliği ile protokol imzaladı. Bu işbirliği ile birlik üyeleri, tamamı ziraat mühendislerinden oluşan Finansbank Tarım Bankacılığı ekibinden danışmanlık desteği alıp, uygun finansal çözümlerden yararlanabilecek.

İşbirliğinin protokol törenine Finansbank’tan Hendek Şube Müdürü Özlem Şentürk, İstanbul Anadolu 3 Bölge Tarım Yönetmeni Ersan Reis ve Şube Tarım Portföyü Yetkilisi Nurçin Bıçakcı Hoşbaş, Hendek Ziraat Odası Başkanı Hayri Duran ve Hendek Süt Üreticileri Birliği Başkanı Seyfi Arslan katıldı.
İhtiyaçları olduğu anda çiftçilerimizin yanındayız

İmza töreninde konuşan Finansbank Hendek Şube Müdürü Özlem Şentürk, İmzaladığımız protokol ile tamamı ziraat mühendislerinden oluşan Finançılarımızla ihtiyaçları olduğu anda Hendekli ziraatçilerimizin yanında olacağız dedi.

Hendek Ziraat Odası Başkanı Hayri Duran ise şunları söyledi, Odamız üyelerine verdiğimiz hizmetin çeşitliliğini arttırmak, finansal destek sağlamak ve verimli üretimi desteklemek amacıyla Finansbank ile yapılan protokol için önce Şube Müdürümüz Özlem Hanım’a, İstanbul Anadolu 3 Tarım Bölge Yönetmenimiz Ersan Bey’e ve Tarım Bankacılığı Yetkilisi Nurçin Hanım’a teşekkürlerimi iletir, tüm üyelerimize hayırlı olmasını temenni ederim.

Hendek Süt Üreticileri Birliği Başkanı Seyfi Arslan ise, Birliğimiz üyelerinin verimliliğini artırmak, finansal sıkıntılarını çözmek ve birliğimiz üyesi olan kadın üreticilerimizin ekonomiye katkısını artırmak amacıyla Finansbank ile protokol imzaladık. Kendilerine teşekkürlerimi iletir, tüm üyelerimize hayırlı olmasını temenni ederim dedi.


Güncelleme Tarihi: 01 Aralık 2015, 10:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184