Hendekli Gazeteciler Yemekte Buluştu

Hendekli Gazeteciler Basın Bayramında Moss Kafe Restoranda bir araya geldi.

Hendekli Gazeteciler Yemekte Buluştu


Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu beraberinde Başkan Yardımcısı Hüdaverdi Bahadır, Tarımsal Hizmetler Müdürü Recep Ali Aydın ve Moss Kafe ve Restoran işletmecisi Osman Güney Hendekli Gazetecilerle yemekte bir araya gelerek Hendekli Gazetecilerin 24 Temmuz Basın Bayramını kutladı.
Organizasyon Güney’den

Güneyler İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Osman Güney'in organize ettiği ve Moss Kafe Restoranda düzenlenen yemekte Hendekli Gazetecilerin 24 Temmuz Basın Bayramı kutlanırken, gazetecilere günün anısına çiçek takdim edildi.
Basının önemi

Basının önemine değinerek, Hendek'in gelişimi ve Hendek halkının bilgilendirilmesi açısından basının önemli bir görev üstlendiğini belirten Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Hendek Kamuoyunu objektif, tarafsız ve doğru bir şekilde bilgilendiren, İlçemizin sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda gelişimine katkı sunan yerel basınımızın ortaya koyduğu emek, çaba ve gayretleri takdire şayandır. Büyük bir sorumluluk ve görev anlayışı içerisinde görevini yerine getiren basın mensuplarımızın, her alanda İlçemiz adına yaptıkları çalışmalar ve destekler için teşekkür ediyor, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramınızı kutluyor, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum diye konuştu.
Bayramınız kutlu olsun

Hendekli Gazetecilerin Basın Bayramını kutlayan Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaverdi Bahadır, İlçemizde meydana gelen olaylar hakkında kamuoyunu objektif, tarafsız ve doğru bilgilendirmek basınımızın temel görevi. Eğitimden sağlığa, siyasetten sosyal yaşantıya, ekonomiden spora kadar her alanda İlçemiz için yapılan çalışmalara verdiğiniz destek ve katkılar için teşekkür ediyor, 24 Temmuz Basın Bayramınızı en kalbi duygularımla kutluyorum dedi.
Osman Güney’e teşekkür

Basın Bayramı nedeniyle kendilerini misafir eden Moss Kafe Restoran İşletmecisi Osman Güney’e teşekkür eden Hendekli Gazeteciler, içilen çaylar eşliğinde yapılan sohbetlerin ardından günü noktaladılar.



Güncelleme Tarihi: 25 Temmuz 2020, 11:26
YORUM EKLE
YORUMLAR
Yavuz KIRIMLI
Yavuz KIRIMLI - 4 yıl Önce

kadin gazetecimiz hic yok mu?

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184