Hendek’li Gazetecilerden Topçu’ya Destek

BMC Holding Yönetim Kurulu, İyi Parti Milletvekili Ümit Dikbayır’ın, Demiryol-İş Sendikasında yaptığı konuşmayı haberleştiren Hendek’li Gazeteci Orhan Topçu’ya tazminat davası açtı.

Hendek’li Gazetecilerden Topçu’ya Destek


Hendek’li Gazetecilerden Destek

Hendek’li Gazeteciler Hasan Öztürk, Kadir Kazın, İbrahim Şener Sak, Mehmet Kavis ve Gürkan Özer Sakarya Adliyesinde görülen davaya izleyici olarak katıldı ve Gazeteci Orhan Topçu’yu yalnız bırakmayarak destek verdiler.

Ethem Sancak’ın kişilik haklarını ihlal eden ve ticari itibarını zedelediği gerekçesiyle açılan tazminat davasında, Gazeteci Orhan Topçu için manevi tazminat cezası talep edildi.

Dava ile ilgili duruşma yapıldı. Duruşmaya CHP il Başkanı Erdoğan Isır, İyi Parti Eski Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cihan Kolip, CHP Milletvekili Engin Özkoç’un Başdanışmanı Mesut Temizel, Hendek’li Gazeteciler ve BMC Holding Vekil Avukatları katıldı. Davada, davalı Orhan Topçu’nun vekili olarak Avukat Özgür Akın ve Av. Birke Varol müdahil oldu.

Yapılan duruşma sonucunda, Topçu’nun vekâletini üstlenen her iki avukatın vekâletlerini ibraz etmek üzere İki haftalık süre verildi ve duruşma 22 Kasım Saat 11.50’ye ertelendi.

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2019, 10:15
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ahmet sofu
Ahmet sofu - 4 yıl Önce

orhan bey
geçmiş olsun sıkıntı yapma
av özgür bey bu konuyu çözer
kendisini iyi tanırım
çok iyi bir arkadaştır
ve iyi tecrübeli av dir

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184