Hendekli Profesörden Çarpıcı İddialar

Hendekli Profesör Bünyamin Bezci'den Sakarya Üniversitesinde kıyak kadro iddiası.

Hendekli Profesörden Çarpıcı İddialar


Sakarya Üniversitesi, Siyasal Bilgiler Fakültesi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünde Profesörlük, Sakarya Üniversitesi Diaspora Araştırmaları Merkezini kurucusu ve halen Müdürlüğünü yürüten, aynı zamanda birçok ulusal kanalda açık oturumlarda katılımcı olan Hendekli Prof. Dr. Bünyamin Bezci'den üniversite ile ilgili çarpıcı yorumlar geldi.

Hendek Aşağıçalıca Mahallesinden olan Bezci geçen ay uyuşturucu ile mücadele konusundaki farklı yorumuyla Ülke gündemini belirlemişti. Bu kez fakültedeki öğretim görevlisine Profesör kadrosu verilmemesini eleştiren Bünyamin Bezci sosyal medyada çarpıcı iddialarda bulundu.

İşte Bezci’nin o paylaşımı;

Dekan efendinin etik duruşundan etkilenen ve ya Havana’da yazdığı yazıyı gösterdiğinde gevrek gevrek gülen dostları, ahlakın yanında akıllı duruşuyla ona beş yıl boyunca danışan Belediye Başkanı ve onu çok başaralı bulduğu için yeniden atayan rektörü gurur duymalı.

Hocasının gelinine kadro çıkardığında objektif, çalışmalarıyla yeterliklerini kanıtlamış akademisyenler hakları olan kadroyu istediğinde kişiye özel bulan bir dekana sahibiz şükür ki.

Seçimler sonrası Hendek için neler söylemişti?

31 Mart seçimleri sonrasında Prof. Bezci Hendek için ise; Sakarya'da Hendek'e karşı Akyazı'nın yükselişi başlıyor, zira orada yakalanan uyum artık burada yok. Bir Hendekli olarak bunu yazdığımda da inşallah Hendeğe hakaret ettiğimi sanan sınırlı sorumlu yerel zekâlar çıkmaz.


Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2019, 11:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184