HENDEKLİLER BAYRAMLAŞTI

Hep beraber nice bayramlara

HENDEKLİLER BAYRAMLAŞTI


Hendek Kaymakamlığı tarafından düzenlenen Ramazan Bayramı bayramlaşma programı Hendek Öğretmenevi Toplantı Salonunda gerçekleşti.

Bayramlaşma programına, Akyazı Kaymakamı Ömer Kalaylı, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, İlçe Jandarma Komutanı J. Yzb. Deniz Kün, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Baş, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, eski Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Rasim Betir, MHP Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu, Muhtarlar Derneği Başkanı Emin Kula, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, STK temsilcileri ve daire müdürleri katıldı.

Birlik ve beraberliğimiz daim olsun

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ’de konuşmasında “ İlçemizde bir olay dışında çok güzel bir Ramazan ayı geçirdik.   Biz Abazası, Lazı, Çerkezi, Manavı, Yörüğü, yüz yıllardır kardeşlik içerisinde yaşadık. Tabi buna birde Suriyeli kardeşlerimiz eklendi, biz her zaman için Hendekli olarak hep beraber olduk. Özellikle şu anda ülkemizde en fazla birlik beraberliğe ihtiyacı olduğu bir zamanda böyle bir olayın olması bizi ciddi anlamda üzmüştür.  Bayramlar bizim birlik ve beraberliğimizdir. Allahu tela birlik ve beraberliğimizi daim etsin, “Dedi.

Hep beraber nice bayramlara

Kaymakam Ömer Kalaylı’da konuşmasında “Ramazan Bayramını Milletçe idrak etmenin mutluluğu ve coşkusu içerisindeyiz.Bilindiği gibi dini bayramlarımız; insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygı bağlarının pekiştiği, milli ve dini duyguların tazelendiği, inanç, örf ve adetlerin en güzel şekilde sergilendiği, millet olma şuurunun şekillendiği müstesna günlerdir. Büyük bir coşku ile idrak ettiğimiz Ramazan Bayramı’nın neşesini, akrabalarımız, komşularımız ve çevremizle paylaşarak, bütün milletimiz için gerçek bir sevinç ve mutluluk vesilesi kılmalıyız. Hep beraber nice bayramlara sağlık, huzur ve esenlik içinde kavuşmak temennisiyle en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum”dedi.

 

Bayramlaşma programı, emniyet, jandarma, huzurevi ve hastane ziyaretinden sonra sona erdi. Hendek Melek Nişancı Huzurevi’ndeki bayramlaşma programına ASPB Müsteşarı Ebubekir Şahin’de katılarak huzurevi sakinleri ile tek tek bayramlaştı.



 









Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2017, 17:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184