Hendek’te Atatürk Saygıyla Anıldı

Gazi Mustafa Kemal Atatürk Hendek’te düzenlenen törenler ile anıldı.

Hendek’te Atatürk Saygıyla Anıldı


Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 80. yıldönümü dolayısıyla Hendek Cumhuriyet Meydanında çelenk koyma töreni düzenlendi.

Törene Hendek Kaymakamı Orhan Burhan, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Hendek Cumhuriyet Başsavcısı Sebahattin Erkaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Çuhadar, Hendek Emniyet Müdürü Şevket İlhan, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Deniz Kün, Siyasi Parti temsilcileri, Daire amirleri, STK temsilcileri Okul Müdürleri, Öğrenciler ve Vatandaşlar katıldı.



Saygı Duruşu ve istiklal marşının okunmasından ardından Atatürk Anıtına Hendek Kaymakamı Orhan Burhan ve Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü tarafından Çelenklerim sunulmasının ardından anma Töreni Hendek Ticaret merkezinde devam etti.

Hendek Atike Hanım Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan Hendek Ticaret Merkezi’nde düzenlenen tören Saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Mustafa Arslan yaptı. Arslan konuşmasında, Çağdaş Türkiye’nin Mimarı olan Ulu Önder Atatürk’ün 80 Yıl Dönümünde Anmak için ve onu Anlamak için burada toplanmış bulunuyoruz Büyük Önder fikir idal ve eserleri Bağımsızlıktan tarihimize dilimizden sanatımıza benliğimize kadar en gerçek fikirlerin ve en sıcak duygularla aramızda yaşayan bir önder ve liderdir dedi.

Konuşmaların ardından katılımcılara Saat kaç belgeseli sinevizyon gösterisi gösterildi.


Sinevizyon gösterilerinin ardından Atike Hanım Anadolu Lisesi öğrencilerinden oluşan şiir ve Müzik korosunun hazırladığı Atatürk temalı gösteriler sunuldu.


Program sonunda Hendek Kaymakamı Orhan Burhan tarafından Atatürk’ü Anma Haftası Kapsamında Düzenlenen Resim Yarışmasında dereceye giren Öğrencilere çeşitli Hediyeler verildi.


Hatıra fotoğrafı çekiminin ardından Atatürk’ü Anma Programı sona erdi.



Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2018, 13:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184