HENDEK’TE BAYRAMLAŞMA

Hendek Protokolü ve Vatandaşlar Kurban Bayramı münasebeti ile Hendek Öğretmenevinde düzenlenen Bayramlaşma programında bir araya geldi.

HENDEK’TE BAYRAMLAŞMA


Bayramlaşma programına Hendek Kaymakamı Mustafa Ayhan, Garnizon Komutan Vekili Üsteğmen Gökhan Aydın,Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Jandarma Bölük Komutanı Üsteğmen Burak Çelik, Hendek Emniyet Müdürü İsmail Baş, Hendek Cumhuriyet Başsavcısı Adem Aydemir , Hendek Müftüsü Abdurrahman Şahin, MHP İlçe Başkanı Atilla Tezgel , Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri ve Vatandaşlar katıldı.



Hendek protokolü Vatandaşlar ile Bayramlaştıktan sonra Hendek Devlet Hastanesine giderek Hastalar ve Hasta yakınları ile Bayramlaşarak geçmiş olsun dileklerinde bulundular.


Protokol üyeleri daha sonra Hendek İlçe Jandarma Komutanlığı ve Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğüne geçerek Polisler ve Jandarma Personeli ile Bayramlaştı.


Asayiş Personelleri ile Bayramlaşan Protokol üyeleri daha sonra, Melek Nişancı Huzur Evi sakinleri, Hendek Kapalı Ceza Evinde bulunan mahkûmlar ve Cezaevi personeli ardından Rüştü Çürüksulu’yu evinde ziyaret etti.

Rüştü Çürüksulu Protokol üyelerine ikramlarda bulunarak Evinde bulunan müze hakkında bilgiler verdi.

Protokol üyeleri yapılan ziyaretlerin ardından toplu fotoğraf çekilerek ziyaretlerini tamamladı.


Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2014, 09:29
YORUM EKLE
YORUMLAR
seyfettin
seyfettin - 10 yıl Önce

burada sivil toplum örgütünden kimse göremiyoruz biz mi körüz sizler mi yoksa algı politikası mı yapıyorsunuz. fotoyu çeken siz haberi yazan siz olmayan insanları varmış gibi göstermek ne anlam ifade ediyo

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184