HENDEK’TE "ÇÖP TAKSİ" HİZMETİ

Hendek Belediyesi "Çöp Taksi" hizmetine başlıyor.

HENDEK’TE


Hendek’te, dar sokaklarda çöplerin toplanabilmesi için "çöp taksi" uygulaması başlatılıyor. Belediyenin Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde kullanılacak "çöp taksi" adı verilen kamyonetle, gün içinde çarşı merkezinde biriken çöpler toplanacak.

Temiz Hendek

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, vatandaşlara temizlik noktasında ciddi hizmetler getirmeye devam ettiklerini, bu hizmetlerden bir tanesinin de "çöp taksi" uygulaması olduğunu söyledi. Hendek Belediyesi, temiz kent çalışmalarını sürdürüyor. Günün 24 saati kentin temizliği için çalışan belediye ekipleri, teknik ekipmanlar ile de kentin ihtiyaçlarına cevap veriyor.  

“Kirletmeyelim”

Çöp Taksi uygulamasının özellikle çarşı merkezinde hizmet vereceğini söyleyen Başkan İrfan Püsküllü, "Şehrin temizliğini kısa sürede sağlamayı hedefliyoruz. Biz Hendek Belediyesi olarak ne kadar temizlik faaliyeti yaparsak yapalım asıl olan kirletmemektir. Düşünün, siz bir yere çöp bıraktınız. Biz geldik aldık. Biz aldıktan sonra siz yine bıraktınız. Sonuç çöp, sonuç kirlilik…  Bu şehir hepimizin, gelecek nesillere temiz bir çevre temiz bir Hendek bırakalım”dedi.

Güncelleme Tarihi: 05 Eylül 2017, 15:20
YORUM EKLE
YORUMLAR
kullanıcı
kullanıcı - 7 yıl Önce

bunlar güzel şeyler ama keşke sokaklara varil yerine konteyner koyulsa

Hakan
Hakan - 7 yıl Önce

bu çöp konteynerlerini nereden temin edebiliriz. bilen var mı.

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184