Hendek’te Engelsiz Masa Hizmeti

Hendek Hanne’s Cafe ve Restoran’da Engelsiz Masa hizmete girdi.

Hendek’te Engelsiz Masa Hizmeti


Ortopedik Engelliler Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Sakarya Şubesi Hendek’te bir ilki gerçekleştirerek Hanne’s Cafe ve Restoran’da “Engelsiz Masa” çalışması başlattı.
Hanne’s Cafe ve Restoran içerisinde düzenlenen Engelsiz Masa açılış törenine Hendek Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Öztürk, Haneler Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve İşletmeci İsmet Hane, Yönetim Kurulu Üyesi Selim Hane, Ortopedik Engelliler Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Sakarya Şube Başkanı Murat Polat, Yönetim Kurulu Üyeleri, Dernek Üyeleri ve Vatandaşlar katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından Hendek Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Öztürk, Engelsiz Masa hizmeti ile Engelli Vatandaşlarımıza destek olan İşletmecilerimize ve Derneğimize teşekkür ediyoruz. Engellilerimiz için böyle bir hizmetin yararlı olduğuna inanıyor ve hayırlı olmasını diliyorum diyerek Engelsiz Masanın açılış kurdelesini kesti.
Masanın geliri engellilere aktarılacak

Ortopedik Engelliler Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Sakarya Şube Başkanı Murat Polat, Hannes’s Cafe ve Restoran içerisinde hazırlanan Engelsiz Masada misafir olan müşterilerden elde edilecek tüm gelirin Dernek aracılığıyla Engellilere aktarılacağını belirterek, projeye destek veren Hanne’s Cafe ve Restoran’a, İşletmeci İsmet Hane ve Haneler Grup Yönetimine teşekkür etti.
Engelli bireyler çalışacak

Engelsiz Masa hizmetinde Engelli Bireylerin çalışacağını belirten Polat, bu sayede engelli bireylerimiz de hayata adapte olmuş olacaklar. Ayrıca her ay yapılacak çalışmalar ile İşletmecimiz İsmet Hane tarafından engelli bir kardeşimize Tekerlekli sandalye veya Akülü araç hediye edilecek diye konuştu.
Masanın ilk geliri

Ortopedik Engelliler Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Sakarya Şube Başkanı Murat Polat’ın yaş günü olması nedeniyle Yönetim Kurulu üyeleri tarafından yapılan sürpriz doğum günü ile Engelsiz Masanın ilk Müşterisi Sakarya Şube Başkanı Murat Polat oldu. Hendek’te ilk olan bir hizmetin ilk müşterisi olma gururunu yaşadığını belirten Polat, Dernek Yönetim Kurulu üyelerine ve misafirlere teşekkürlerini iletti.


Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2020, 13:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184