Hendek’te Girişimcilik Kursu açıldı

Hendek Belediyesi ve İŞKUR Sakarya şubesi ile ortaklaşa başlatılan Girişimcilik Kursu başladı.

Hendek’te Girişimcilik Kursu açıldı


Hendek Belediyesi ve İŞKUR’un düzenlediği Girişimcilik Kursu 25 kursiyerin katılımıyla başladı. İş Girişimcilik Kursu, Hendek Belediyesi BEL-İŞ Meslek Edindirme Merkezi’nde veriliyor. Kursiyerlere iş planlama, iş geliştirme, kendi işini kurma ve yönetme, ortak çalıştırma ve projelendirme konularında bilgiler aktarılacak.

Yeni girişimciler geliyor

Bir hafta sürecek olan girişimcilik kursunda, iş kuracaklara, KOSGEB’in 50 bin hibe ve 100 bin faizsiz iki yıl geri ödemesiz ve iki yıl geri ödemeli olursa dört yıl yararlanabilmesi için KOSGEB’e nasıl başvuru yapacakları, hangi koşulların gerekli olduğu ve izleyecekleri prosedürler hakkında bilgilendirme yapılacak.  Kurs sonunda kursiyerlere Girişimcilik Belgesi verilecek.

Kurslar devam edecek

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, verilen kurslardan birçok kursiyerin faydalandığını belirterek “ İŞKUR ile ortaklaşa gerçekleştirdiğimiz kurslarımızdan sertifika alarak kendi işini kuran vatandaşlarımız oldu. Alanında başarılı olan hocalarımız tarafından verilen kurslarımız zaman zaman verilmeye devam edecek “ dedi. 

Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2018, 17:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184